Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Lucruri crude pe care femeile le fac bărbaților

Unul dintre dezavantajele în a fi bărbat este slăbiciunea pe care o manifestăm față de sexul frumos. O slăbiciune care deseori trece de granița cu prostia, dar nu despre asta vom discuta mai jos. Femeile au abilitatea de a ne face cei mai fericiți oameni de pe Pământ, dar la fel de bine și ușor pot să ne doboare psihic. Iată cum:

Nu răspund la telefon

Ești singur, cunoști o fată, ești fermecător, îți dă numărul de telefon și lumea e toată roz. Ajungi acasă, o suni și nu răspunde. Mai încerci. Nu răspunde. Încerci câteva zile. Tot nu răspunde. Sau mai rău, afli că numărul de fapt nu există sau e greșit.

Folosesc bărbații doar pentru băutură gratis

În cluburi și baruri femeile sunt asaltate de băuturi gratuite care poartă cu ele speranța unui număr de telefon sau a unei nopți petrecute împreună. De cele mai multe ori însă, băuturile gratuite pe care le oferi se întorc pline de dezamăgire. Și consumate.

Manipulează prin emoție

Atunci când vezi o femeie plângând, s-a terminat. Toate protestele tale, argumentele atât de bine pregătite, pumnul în aer și atitudinea de bărbat puternic se risipesc în vânt ca și cum n-ar fi existat. Plângând, femeile pot obține orice vor de la bărbați.

Te critică în public

Unul dintre lucrurile care nu sunt deloc în regulă și care nu ar trebui să vină din partea niciunuia dintre parteneri este cearta în public. Nimic nu este mai rușinos pentru un bărbat decât reproșurile femeii în fața prietenilor, cunoștințelor sau chiar și a unor străini. Și reciproca e valabilă. Rufele murdare se spală acasă, zice o vorbă înțeleaptă.

Pedepsesc prin abținerea de la sex

Ai supărat-o, ți-a tăiat porția. E simplu, revoltător și foarte crud. Tu, ca bărbat, n-ai face niciodată așa ceva, nu-i așa?

Iar acestea cinci sunt doar câteva dintr-o listă mult mai lungă. Dacă te simți inspirat – sau revoltat – spune-ne în comentarii la ce alte măsuri diabolice mai apelează femeile împotriva bărbaților.

Vezi care sunt greșelile pe care le poți face la prima întâlnire.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *