logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum recunoști o femeie puternică

O vorbă veche românească spune că „în spatele unui bărbat de succes, există și o femeie puternică”. Unii dintre noi nu cochetează cu ideea de a avea o femeie puternică lângă ei pentru că se simt complexați și mai puțin importanți decât ar vrea ei să fie. O femeie trebuie să știe cum să se comporte cu un bărbat pentru a-i alunga astfel de gânduri negre.

Totuși cum recunoaștem o femeie puternică? În primul rând vei vedea că este de obicei foarte sigură pe ea și fermă pe poziție. Este conștientă de valoarea, dar și de defectele ei și nu se sfiește să își etaleze personalitatea așa cum este ea cu adevărat, nu încearcă să se ascundă sub o mască falsă. Nu se va lăsa vrăjită decât de cine crede ea că merită și nu poate fi de multe ori intimidată. Experiența a învățat-o când să tacă, dar mai ales ce, când și cum să vorbească atunci când e cazul.

Știe ce vrea de la viață și urmărește acest drum fără oprire. Se folosește de toată forța ei pentru a obține ceea ce vrea. Chiar și în discuțiile de zi cu zi sau în cadrul vieții amoroase, acest tip de femeie va căuta mereu ceea ce și-a propus inițial să obțină. Nu prea există timpi morți în viața ei pentru că are puterea de a hotărî singură și repede ceea ce vrea.

În cazul în care are probleme nu se va da bătută de situație și va lupta pentru ca totul să fie bine. Va deveni „bărbatul” în casă, atunci când cel real este năpădit de tot felul de evenimente nefaste și îl va ajuta să treacă peste acestea oferindu-i stabilitatea emoțională necesară.

Femeia puternică nu își va abandona jumătatea și copii la greu ci se va implica și mai mult pentru a depăși această situație. Va deveni ”stâlpul” pe care se pot sprijini membrii familiei în vremuri de restriște.

O mare problemă a unor astfel de femei este aceea că sunt centrate foarte mult pe cariere și independență ceea ce le poate face să nu se bucure de o familie. De cele mai multe ori nu vor avea timp sau bărbații se vor feri de ele deoarece mulți exponenți ai acestui sex își doresc să protejeze femeia de lângă ei, să aducă mai mulți bani în casă și să îi ofere tot ceea ce își poate dori. În acest caz un sentiment de inutilitate pune stăpânire pe bărbați pentru că femeia pe care o iubesc nu are nevoie de nimic din partea lor pentru că se poate descurca și singură.

Și bărbații plâng câteodată așadar ar fi nevoie de o femeie care să știe când să le mai bage mințile în cap și să îi facă să se simtă din nou puternici și în stare de orice.

Voi preferați o femeie puternică sau una ”slabă”?

Aflați și cum vă dați seama că o femeie vă place.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.