logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să arăți și să te simți mai bine

Deși cu toții suntem înclinați să considerăm sfaturile de frumusețe potrivite mai mult femeilor decât nouă, bărbaților, suntem forțați să recunoaștem că există diverse trucuri și pentru noi care ne vor face să ne simțim mai bine și, de ce nu, să arătăm mai tineri.

Conform unui articol publicat pe everydayhealth.com există o rețetă de succes și pentru bărbați, nu doar pentru femei. Ba poate că pentru noi e una singură, pe când pentru ele sunt la fel de multe pe cât de multe sunt și femeile.

La bărbați e mai simplu: somn, dietă, exerciții fizice și piele sănătoasă. Dacă le facem pe acestea corect, s-ar putea să mai tăiem câțiva ani din aspectul fizic, arătând mai tineri și simțindu-ne mai bine.

Îngrijirea pielii

Pielea este importantă din punct de vedere estetic deoarece este primul lucru observat de cei din jur. O piele sănătoasă înseamnă însă și sănătate pentru organism, astfel încât ar trebui să acordăm poate un pic mai multă atenție acestui lucru. Niște sfaturi în privința aceasta sunt următoarele:

  • Să ne ferim de soare
  • Să folosim creme
  • Să bem multă apă

Sună destul de simplu, nu-i așa? Atunci haideți să le punem în practică.

Adoptarea unui stil de viață sănătos

Sănătatea depinde foarte mult de stilul nostru de viață. Există alegeri pe care le facem și care ne pot afecta foarte mult atât starea de sănătate, cât și aspectul fizic. Iată câteva sfaturi care să ne ajute să ne ferim de aceste lucruri:

  • Să dormim suficient: asta înseamnă între 7 și 9 ore pe noapte.
  • Să ne oprim din fumat: din fericire, nu toți avem acest viciu, dar cei care îl au ar trebui să fie conștienți deja de faptul că fumatul dăunează extrem de grav sănătății.
  • Să mâncăm mai sănătos: este important să ne ferim de alimentele bogate în carbohidrați.
  • Exerciții fizice: sportul ar trebui să fie în topul priorităților unui bărbat care înțelege cât de importantă este mișcarea și cât de bine poate face aceasta sănătății.

Vă invit și pe voi să completați această listă cu diverse alte sfaturi sau practici pe care le recomandați cu scopul de a avea un stil de viață cât mai sănătos.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.