logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Femeile de care ar trebui să te ferești pe Facebook

Cu peste 7 milioane de utilizatori din 9 milioane de oameni care folosesc internetul în România, Facebook a devenit demult principala rețea socială din țara noastră și nu numai. Succesul atins de Facebook îți permite acum să găsești informații și imagini cu aproape orice persoană,  iar aceste informații îți vor spune suficient de multe lucruri despre o persoană pentru a-ți da seama de personalitatea sa.

Iată câteva tipologii de femei de care ar trebui să te ferești, judecând după comportamentul pe care îl manifestă pe Facebook.

Femeia mult prea dramatică

Este acea femeie care postează des mesaje în căutarea atenției, criptice, care apelează la dramatism. Cel mai probabil, este genul de femeie pasiv-agresivă cu foarte multe cerințe de la partenerul ei de viață.

Femeia nesigură

Atunci când o femeie postează lucruri care denotă faptul că se simte urâtă și nemulțumită de modul în care arată, înseamnă că are probleme mari cu stima de sine. Mesajele sale sunt postate din dorința de a primi complimente care să o ajute să depășească aceste probleme.

Femeia care consumă mult alcool

La prima vedere, probabil că ești tentat să te apropii de o asemenea femeie, care pare petrecăreață și cu dispoziție bună. În realitate însă nu vei mai simți aceleași lucruri, atunci când vei fi nevoit să înfrunți capriciile sale maximizate de băutură.

Femeia cu citate motivaționale

O femeie care încearcă într-adevăr să se îmbunătățească pe sine nu va posta niciodată acest lucru pe Facebook. Citatele motivaționale dau o impresie falsă asupra persoanei care le postează, mai ales dacă o face în mod repetat și sunt mereu altele. Pe majoritatea dintre acestea nici ea nu și le mai amintește.

Femeia care-și urmărește fostul

Orice mențiune legată de fostul prieten pe o rețea de socializare ar trebui să-ți ridice din start semne de întrebare, deoarece e clar că încă nu a trecut peste acea relație.

Femeia mult prea religioasă

Este evident că primul loc în inima ei este ocupat de Cel de Sus, ori tu nu vei putea concura cu el indiferent de calitățile tale. Treci mai departe, este sfatul meu.

Sper că nu te-am descurajat cu enumerarea de mai sus. Dar sunt lucruri pe care ar trebui să le știi și de care trebuie să ții cont dacă vrei să găsești relația pe care ți-o dorești. Ai și tu idei? Hai să le discutăm în comentariile de mai jos.

Citește și despre cum să recunoști o femeie puternică.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.