logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să-ți dai seama când ea e supărată

Relațiile nu sunt ușor de întreținut, să recunoaștem. Mai ales pentru noi, bărbații, care avem obiceiul de a o da în bară de multe ori. Iar cel mai rău este atunci când greșim și nici măcar nu ne dăm seama. Dar ea își dă seama și știe cum să ne facă să plătim.

Sigur, cu toții știm deja că atunci când spune că nu o deranjează nimic, deși e evident deranjată de ceva, e un semn rău. Un semn că e supărată. Și nu pe oricine, ci pe noi, că altfel ne-ar spune ce o deranjează.

Iată mai jos câteva semne după care ne dăm seama când ea este mai puțin fericită cu fața noastră în câmpul ei vizual:

Nu ne contactează.

De obicei – valabil pentru cuplurile care nu locuiesc împreună – fata face primul contact dimineața. Dar când telefonul nu sună la ora obișnuită, înseamnă că ceva nu e în regulă.

Răspunde în propoziții scurte

Dacă o femeie ajunge să dea răspunsuri scurte și nu are chef de vorbit mult, este destul de clar că noi am călcat recent în străchini și le-am spart pe toate. Un semn mai clar decât acesta nu știu dacă există.

Întârzie cu răspunsurile sau nu mai răspunde deloc

Atunci când dăm mesaje și așteptăm un răspuns instant care nu mai vine, e timpul să ne punem întrebări și să începem să răscolim în amintire, printre jocuri video și meciuri de fotbal, propoziția aia pe care am spus-o și care a enervat-o. O vom găsi probabil undeva departe, în urmă cu vreo trei zile.

Nu mai continuă conversațiile

Din nou, radarul masculin ar trebui să bipăie puternic în momentul în care ea nu mai are chef de continuat discuții.

Nu e afectuoasă

Dacă momentele simple de tandrețe precum un sărut sau o ținere de mână dispar brusc, e o problemă. Ca să nu mai vorbim de faptul că dacă nu ne ține de mână, ne putem lua gândul de la sex.

Nu ține cont de preferințele noastre

Atunci când suntem într-o relație mai îndelungată, ajungem să ne cunoaștem preferințele și obiceiurile și să ținem cont de ele. Când ea cumpără ketchup dulce deși știe că noi îl adorăm pe cel picant, trebuie să ne pregătim de cerut scuze pentru ceva.

Dacă aveți și voi idei, vă invit să le lăsați în comentariile de mai jos.

Vezi și ce și-ar dori femeile ca noi să știm deja.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.