logo
Search
Generic filters
Exact matches only

De ce este câteodată mai bine să fii singur

O relație stabilă cu o femeie care te iubește și pe care la rândul tău o iubești este un lucru pe care cei mai mulți dintre bărbați și l-ar dori. Dacă ești singur nu trebuie să disperi pentru că ai anumite avantaje pe care un bărbat căsătorit sau care are o iubită nu le mai are.

În primul rând, poți face ce vrei, oricând vrei, fără ca să fii luat la întrebări de nimeni. Te poți duce în club și să stai până dimineața fără ca să fii nevoit să dai raportul cuiva, ceea ce e bine pentru tine. Ai mai multă libertate și îți poți organiza timpul așa cum vrei tu, fără a mai fi constrâns de iubita ta care vrea să faceți un anumit lucru într-un anumit moment.

Te poți axa mai bine pe cariera ta dacă îți dorești acest lucru, pentru că nu ai și responsabilitățile care derivă dintr-o relație. Ești doar tu pentru tine și atât. Poți lucra oricâte ore peste program dacă e nevoie și vei putea sta liniștit că acest lucru nu îți va afecta relația.

În cazul în care treci printr-o perioadă în care dorești să experimentezi câte ceva, îți va fi mult mai ușor să îți faci de cap, însă totul ar trebui făcut totuși cu măsură.

Dacă nu ai o relație poți flirta oricând și cu oricine fără ca să rănești sentimentele femeii care se află lângă tine în relație.

Sunt unele relații care fac mai mult rău decât bine și ar trebui să renunțăm la ele dacă acesta este cazul. Psihicul multora poate fi afectat, astfel că cea mai bună decizie e să fii singur.

Atunci când vrei o relație serioasă și nu îți găsești o parteneră potrivită, nu este cazul să faci un cuplu doar așa ca să te afli în treabă pentru că cel mai probabil că vei fi nefericit. Dacă ești în extrema cealaltă în care ești dependent de a avea o relație atunci ar fi cazul să renunți la ea. Trebuie să îți iei inima în dinți și să faci o schimbare, trebuie să îți demonstrezi ție că poți fi independent și că nu trebuie neapărat să fii într-o relație pentru a fi fericit.

O relație frumoasă te poate ajuta să treci peste multe greutăți în viață, însă dacă te afli deja într-o relație toxică, ar fi bine să îi pui capăt și să o iei de la început de unul singur, până când vei reuși să îți stabilești din nou prioritățile.

Vezi și de ce uneori este bine să renunți la orgoliu.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *