logo
Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să folosești aftershave solid?

Cel mai probabil, fiecare dintre noi avem deja stabilite anumite obiceiuri când vine vorba de bărbierit. Anumite ritualuri chiar, am putea spune. Avem deja și produsele preferate, de la aftershave până la aparatul de ras. Sau poate că unii dintre noi se află încă în căutarea celor care oferă mai multe avantaje. Oricum ar fi, niciodată nu este prea târziu să renunțăm la ceea ce avem acum în favoarea altor lucruri mai bune care ne oferă mai multe beneficii.

Spre exemplu, să vorbim despre soluția de aftershave pe care o folosim. Unii bărbați au mari probleme cu iritarea după bărbierit, iar acest lucru îi forțează spre utilizarea strictă a unor anumite produse, care au un efect benefic asupra pielii. Indiferent de motiv, cei mai mulți bărbați folosesc aftershave lichid sau sub formă de cremă foarte moale.

Aftershave-ul lichid însă are tendința de a se evapora destul de rapid, fără să mențină senzația de prospețime pentru o perioadă de timp mai îndelungată. Tocmai acesta este avantajul soluțiilor de aftershave solid, care păstrează intactă prospețimea fețeipentru o perioadă mai lungă de timp.

În ultima perioadă, soluțiile de afteshave solid au experimentat o revenire pe piață, având în vedere că până nu demult, cele lichide erau folosite într-o proporție mult mai mare. Aftershave-ul solid este cunoscut încă de pe vremea vechilor egipteni, despre care s-au descoperit dovezi conform cărora ei obișnuiau să folosească o soluție solidă pe care o puneau pe față după eliminarea părului facial.

Soluțiile de aftershave solid sunt de obicei făcute din amestecuri de uleiuri esențiale, uleiuri minerale, ceară de albine și un fel de unt obținut dintr-un extract de nuci, dar componența lor diferă foarte mult de la producător la producător. Cel mai indicat este să încercați mai multe, până când vă hotărâți care are efecte mai bune asupra tenului propriu.

Spre deosebire de soluțiile lichide de aftershave, cele solide vin de obicei în cantități mai mici, dar foarte concentrate. De aceea, nu trebuie să exagerăm cu aplicarea unei cantități mari, din motive evidente.

Vă invităm și pe voi să ne relatați în comentariile de mai jos ce fel de aftershave folosiți și ce efecte benefice observați în urma folosirii sale.

Citește mai departe despre barbă și mustață.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *