logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Despre cum ar trebui bărbații să trateze subiectul fidelității

Fidelitatea este o caracteristică pe care oamenii o folosesc din ce în ce mai rar. Se spune că bărbații sunt mai infideli decât femeile însă rezultatele diferitelor studii nu sunt concludente, pentru că unii oameni ascund acest fapt.

Tu ca bărbat trebuie să fii sincer cu tine și nu poți invoca niciun motiv plauzibil pentru care nu poți face aceasta. Dacă vezi că relația ta nu mai merge atunci închei-o și cu asta basta, însă nu după ce te-ai culcat cu n femei. Nu te minți și fă-ți curaj și spune-i femeii care ți-a fost alături o bună bucată de timp că nu o mai iubești sau discută cu ea despre ceea ce a-i vrea și ea nu îți oferă.

E mai greu să fii fidel decât să îți faci o amantă, pe care cel mai probabil o vei minți la fel ca pe iubita ta. Nu ai nevoie decât de bani, timp și un pic de organizare și poți avea oricâte amante vrei. Acesta e adevărul în ziua de astăzi.

Un bărbat care se respectă și are principii, nu înșeală. Nu interesează pe nimeni în mod sincer ce „palmares” ai tu, și nu dai dovadă decât de imaturitate și de lipsă de statornicie.

Nu orice relație ține la nesfărșit așadar ai oportunitatea de a o încheie oricând. Bărbații care intră într-o relație sau alta doar pentru sex nu dau nicidecum dovadă de masculinitate ci mai mult de incapacitate și lașitate.

Respectul și încrederea trebuie să fie fundamentele unei relații și nu plăcerile carnale, căci de obicei, bărbații care înșeală caută acest lucru la altă femeie. Poate că ai dori ceva nou să faci în pat, însă nu vei ști niciodată dacă nu îți faci curaj să întrebi pe persoana de lângă tine care te iubește sincer.

O singură aventură îți poate strica viața cu totul. Ce vei face dacă te vei vedea părăsit de femeia pe care o iubești sau crezi că o iubești pentru câteva momente de altfel de plăceri?

Dacă relația voastră nu mai merge, încearcă să te gândești și tu care sunt cauzele. În 90% din cauzuri nu este numai vina unui partener. Ai două variante, ori încerci să aduci totul pe linia de plutire, ori lași baltă totul și începi o nouă relație cu o altă persoană mai potrivită pentru tine.

Fidelitatea ta spune multe despre tine și dacă reziști tentațiilor înseamnă că dai dovadă de o putere mare de caracter. Fii sincer cu tine și cu femeia care îți stă alături și vei avea numai de câștigat.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *