logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Emperor 1510 Gaming Environment

Inginerii de la compania MWE LAB au adus un concept nou pe piață care se adresează în special gamerilor entuziaști. Cu un design care amintește de secvențele din filmele SF, în care tehnologia era foarte avansată, Emperor 1510 își propune să schimbe total experiența resimțită de cei care se joacă pe PC sau pe console.

Ideile principale care au contribuit la construcția unui astfel de gadget sunt comoditatea, tehnologia și un design futurist care se dorește să devină standardul viitorului în ceea ce privește birourile gamerilor.

Desigur, totul este conceput din materiale de calitate, iar prețul este pe măsură. Forma lui Emperor 1510 este confortabilă și foarte asemănătoare cu cea a unui scorpion. Structura este confecționată din oțel și are capacitatea de a fi ajustată după dorința utilizatorului ceea ce ajută practic la obținerea unei poziții adecvate pentru oricine îl folosește. Oțelul este fabricat în Canada, fiind foarte rezistent la orice fel de zgârietură datorită materialului cu care este acoperit.

În plus acest, „scaun” este dotat și cu un sistem audio integrat, dar și cu trei monitoare de calitate cu o diagonală de 24 inch formează un sistem multi-display. Este bine de știut că și monitoarele, tastatura și locul unde stau picioarele pot fi ajustate pentru confortul maxim al utilizatorului.

Un așa device trebuie să aibă și opțiuni de conectivitate, iar Emperor 1510 nu face notă discordantă așadar are destule mufe USB și HDMI care ar trebui să fie de ajuns oricărui utilizator.

Nu trebuie să uităm nici de suportul de băuturi care este de multe ori util mai ales când participăm la sesiuni lungi de gaming și nu avem timp să ne ducem după diferite băuturi, dar nici nu putem abandona joaca. Oricum nu avem cum să răsturnăm băutura pentru că suportul este foarte bine gândit.

Suportul pentru monitoare are lumini LED nu foarte puternice pentru a oferi o iluminare bună însă fără a deranja utilizatorul, iar sunetul se aude uniform peste tot, chiar sub scaun fiind situat subwoofer-ul, restul boxelor găsindu-se pe părțile laterale.

În concluzie, aici discutăm despre un produs premium care se vrea a fi a fi în același timp birou, scaun, monitor și sistem audio, fiind dedicat celor care își doresc produse high-end.

Costul unui asemenea device este destul de prohibitiv, acesta găsindu-se în SUA, la prețul de 5.950 $ pe când în Marea Britanie costă aproximativ 7.500 de lire sterline.

Greutatea netă a produsului este de 110 kilograme, iar cu tot cu ambalaj aceasta ajunge la 147 kilograme.

Citește și despre noul LG HomeChat.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *