Search
Generic filters
Exact matches only

Îngrijirea pielii la bărbați

Îngrijirea pielii este necesară nu doar în cazul femeilor, ci și în cazul bărbaților. Orice bărbat își dorește să aibe o piele fină și foarte delicată, însă pentru a beneficia de aceste atu-uri este necesar să avem grijă de noi. Îngrijirea personală trebuie să fie extrem de bine făcută, chiar dacă suntem bărbați, în primul rând pentru noi și pentru imaginea noastră și în al doilea rând, pentru că orice femeie este atrasă de un bărbat bine îngrijit. Pentru îngrijirea pielii la bărbați sunt câteva secrete, însă noi vom enumera doar pe cele mai importante.

1. Aparatele de ras sunt esențiale în procesul îngrijirii pielii

O bună îngrijire a pielii este dată și de modul de bărbierire a unui bărbat. În acest sens aparatele de ras joacă un rol deosebit de impotrant. Trebuie să precizăm faptul că aparatele de ras cu mai multe lame sunt mult mai bune, spre deosebire de restul aparatelor de ras. De asemenea, imediat după ras este nevoie să folosim un after shave care nu ne irită pielea, deoarece pielea de pe față este foarte sensibilă. Eventual este recomandat să încercăm un balsam.

2. Prevenirea acneei

Acneea este o boală inestetică, ea afectând foarte mulți bărbați. Aceasta se poate preveni extrem de ușor. Curățarea feței cu apă și săpun este un pas uriaș în prevenirea și tratarea acneei. Desigur că există și multe alte tratamente, unele mai costisitoare, altele mai puțin costisitoare, totul depinzând de finanțele fiecăruia. Trebuie să știm că nu întotdeauna produsele scumpe sunt cele mai bune. Bronzul are și el meritul lui pentru prevenirea și îndepărtarea acneei. S-a dovedit, și nu o dată, că bronzul este foarte bun pentru piele, în special contra acneei.

3. Hidratarea este bună pentru îngrijirea pielii

Atât hidratarea generală, cât și hidratarea locală este foarte bună pentru îngrijirea pielii. Pentru o hidratare generală este recomandat să consumăm minim 2 litri de lichide în fiecare zi. Pentru o hidratare locală se recomandă să folosim creme hidratante.

Când ne referim la îngrijirea pielii la bărbați, de regulă ne referim la îngrijirea tenului. Însă îngrijirea pielii nu constă doar în tenul nostru. Noi trebuie să fim extrem de bine îngrijiți în totalitate.

Citește și despre: Îngrijirea bărbii la bărbați

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *