logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lucruri care te ajută să eviți o despărțire

Știți cu toții replica aia celebră din filmele americane, când tipa se desparte de un tip din cauza unor lucruri pe care, din rușine, nu i le spune, ci recurge la: ”Nu tu ești de vină, ci eu!”. De fapt, asta întotdeauna înseamnă că, de fapt, tipul e de vină, iar ea caută o scăpare din situație.

Acum, știu că viața noastră rareori se aseamănă cu cea din filme, dar asemenea despărțiri ni se pot întâmpla tuturor. Iar cum și fetele se uită la astfel de filme, cu siguranță că vor folosi și replica asta. Dacă o auzi de prea multe ori, e timpul să îți pui niște întrebări cu privire la ceea ce faci tu în relațiile amoroase. Iată mai jos niște sfaturi care te vor ajuta să treci de prima întâlnire și să menții o relație de durată.

1. Nu o îndepărta de prietenii ei.

Adică nu încerca să o faci să renunțe la ieșirile obișnuite cu fetele doar pentru că ai apărut tu în peisaj și ai nevoie de sex în fiecare seară. Are nevoie și ea de spațiu și de grupul său de prieteni. De asemenea, nici nu te impune ca parte a grupului ei de prieteni încă de la început. Lasă lucrurile să vină pe parcurs. Lasă-i spațiul de care are nevoie.

2. Ai grijă de aspectul tău fizic.

Relațiile de lungă durată, la fel ca și căsătoriile, nu înseamnă că ai terminat cu îngrijirea personală și nu trebuie să te mai bărbierești pentru că nu mai ai nevoie să agăți o altă fată. Dacă așa crezi, s-ar putea să ai nevoie de acest lucru mai devreme decât crezi. Ai grijă permanentă de aspectul tău fizic, pentru ca ei să nu-i fie rușine să meargă cu tine pe stradă.

3. Evită să fii băiatul mamei.

Ar fi bine să ieși de sub tutela protectivă și confortabilă a mămicii cât mai repede cu putință. Femeile sunt posesive și nu suportă să te împartă cu alta, fie chiar și cu maică-ta. E normal să mergi în vizită și să ai o relație bună cu ea, dar nu exagera, pentru că s-ar putea să rămâi doar cu ea.

4. Scoate-o în oraș

Sigur, una dintre caracteristicile unei relații de lungă durată este și instalarea ritualurilor zilnice și periodice, precum și a monotoniei. Ai grijă ca aceasta din urmă să fie spartă cât mai des. Scoate-o în oraș, mergeți la plimbare, la shopping, faceți orice doar ca să nu stați încontinuu în casă. Oricât vă iubiți, s-ar putea să vă și enervați în egală măsură.

Aștept sugestii și din partea voastră, a bărbaților care sunteți deja într-o relație de lungă durată, pentru a dezvălui mai multe secrete despre cum poți să eviți despărțirea de cuplu.

Vezi și ce anume pot învăța bărbații de la femei.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.