Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce pot învăța bărbații de la femei

Cu toții știm că sunt diferențe mari între bărbați și femei mai ales în ceea ce privește modul de gândire. Trebuie să fie conștienți că fiecare sex are plusurile și minusurile lui și să încercăm să învățăm de la sexul opus cum să ne îmbunătățim punctele slabe.

În rândurile care urmează vom afla  o parte din ceea ce ar putea un bărbat să învețe de la o femeie.

Exprimarea sentimentelor

Majoritatea bărbaților sunt mai reci în ceea ce privește sentimentele. De cele mai multe ori cred că dacă vorbesc despre sentimentele lor dau semne de slăbiciuni. O scurtă discuție face mult bine decât să lași să mocnească în tine ceea ce vrei să exprimi.

Acordarea atenției

Bărbații nu știu să asculte și ni se reproșează des acest lucru. De obicei noi utilizăm ascultarea pasivă și nu suntem chiar mereu atenți la toate detaliile pe care le considerăm inutile, însă o femeie știe să asculte activ astfel încât persoana care vorbește să nu se simtă nebăgată în seama. Așadar domnilor, fi-ți atenți și implicați în discuții pentru că veți avea avantaje, mai ales dacă vorbiți cu o femeie.

Un apetit pentru risc mai scăzut

Ne place să simțim adrenalina, să progresăm, însă uităm să reflectăm asupra altor aspecte care nu țin neapărat de noi. Competiția și ambiția sunt bune până la un moment dat, însă pot deveni nocive dacă nu realizăm o analiză pertinentă înainte de a face un pas major într-o direcție. Femeile sunt mai conservatoare și aceasta le face să nu se arunce înainte până când nu sunt sigure că au ales soluția cea mai bună, riscul calculat fiind de obicei asul din mâneca femeilor.

Nu mai fi atât de dominator

Ca și bărbat îți place să ai putere, să deții controlul însă chiar dacă este bine să faci așa trebuie să știi când să te oprești, să ai un anumit punct peste care să nu treci. Fie că ești șef sau iubitul unei femei trebuie să ai grijă să nu exagerezi. Nu trebuie nimeni să facă ceea ce vrei tu mai ales în cazul unei relații. Trebuie să înveți să faci compromisuri pentru ca să ai susținerea oamenilor.

Pasiune

Femeile pun mult mai mult suflet în ceea ce fac mai ales dacă le și pasionează acel lucru. Bărbații nu realizează că dacă fac totul cu mai multă plăcere vor deveni mai eficienți și mai fericiți în legătură cu activitatea lor zilnică. Pasiunea le ajută pe femei să aibă de multe ori o forță de muncă ieșită din comun și noi bărbații ar trebui să învățăm acest lucru de la ele.

Află și ce-și doresc femeile de la un inel de logodnă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *