logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când o ceri în căsătorie

Căsătoria este unul dintre cei mai importanți pași în viață pe care îi poate face un om însă chiar dacă inima ne spune că suntem împreună cu persoana potrivită câteodată trebuie să luăm aminte și la ceea ce ne spune rațiunea.

Fiecare bărbat are propria lui definiție a ceea ce înseamnă pentru el o soție de calitate. Probabil majoritatea bărbaților țin cont de aspectul fizic al iubitei lor. Important este ca ție să îți placă modul în care arată viitoarea ta soție și dacă ți se pare a fi cea mai frumoasă femeie din lume, atunci ai un prim motiv pentru a merge în fața altarului alături de ea.

Personalitatea femeii este de asemenea un aspect la care ar trebui să acorzi atenție sporită. Trebuie să știi încă de la început dacă ai puterea să îi suporți unele toane și dacă personalitatea ta se potrivește cu a ei.

Până la urmă te căsătorești pentru că tu simți că ai nevoie de aceea femeie lângă tine până la adânci bătrâneți ca să fii pe deplin fericit. Asigură-te că și ea simte la fel. Trebuie să fii sigur că iubirea este reciprocă pentru a nu face o greșeală majoră care îți poate ruina viața.

Vremurile s-au mai schimbat și acum femeia modernă nu mai are aceleași aptitudini precum doamnele și domnișoarele de acum câtva timp. Dacă ești un bărbat care apreciază o femeie pentru faptul că știe să gătească și că are grijă de casă, atunci ar trebui să fii atent la jumătatea ta.

Dragostea e oarbă și poate că la începutul căsniciei nu va fi o problemă însă e posibil ca mai târziu să nu îți convină faptul că iubita ta nu este chiar ceea ce ai vrea tu. Desigur, ar trebui pe cât de mult posibil să ajuți și tu la treburile casei.

În cazul în care îți dorești copii ai face bine să te asiguri că și soția ta vrea acest lucru. Poți avea parte de certuri mari pe această temă și probabil că vei fi nefericit dacă nu vei primi un răspuns afirmativ.

Chiar dacă se spune că persoanele opuse se atrag, ar fi bine să aveți totuși câteva lucruri în comun. Poate la începutul relației și chiar al căsătoriei nu va conta prea mult acest fapt însă mai târziu este posibil să începeți să vă întrebați dacă ați luat o decizie bună atunci când v-ați unit destinele în fața altarului.

Fiecare bărbat știe cel mai bine ce vrea de la o femeie așadar ar fi bine să fiți 100% siguri atunci când doriți să vă căsătoriți cu cineva altfel riscul de a divorța după scurt timp crește vertiginos.

Tu de ce caracteristici ții cont atunci când îți alegi nevasta potrivită pentru tine?

Citește și despre cum să devii un expert în arta flirtului.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.