Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Lucruri feminine pe care bărbații nu le pricep

Știu, am deschis un butoi fără fund. Putem discuta despre atât de multe lucruri încât par a fi o infinitate. Sau cel puțin așa pare pentru noi. Iată așadar și primul lucru din lista aceasta: cum pot să aibă femeile atât de multe lucruri pe care noi să nu le pricepem? Le acceptăm, dar nu le pricepem. Aruncați un ochi pe lista de mai jos. Nu vă entuziasmați, nu sunt explicații. E o simplă enumerare, pentru trecerea timpului.

Factorul emoțional

Logica ar trebui să bată emoția, nu? Logic așa ar fi. Dar oricâte lucruri logice am spune noi într-un argument, e imposibil să câștigi în fața unui adversar antrenat în argumente emoționale care ne va face într-un final să ne simțim vinovați pentru lucruri la care nici nu ne-am gândit și care nu au niciun fel de legătură cu subiectul disputat.

Minciunile transparente

Pentru niște ființe care pun mare preț pe sinceritate, femeile ți se urcă în cap în clipa în care ai răspuns greșit la întrebarea: ”Ți se pare că m-am îngrășat un pic?”. Indiferent de opinia personală, bărbaților, țineți-o pentru voi și răspundeți cu mult mai sigurul: ”Nicidecum, iubito!”.

Cumpărăturile de haine

Nici nu are rost să mai discutăm subiectul prea mult. Femeile par că fac din plăcerea cumpărăturilor de haine o adevărată terapie. O bluză sau o pereche de pantaloni pe care și i-au dorit de mult le înseninează și cea mai neagră zi.

Ura lor pentru perioadele de liniște

Uneori, dimineața la cafea, noi mai vrem să tăcem. Ne place să ne uităm adânc în ceașcă și să ne gândim la ce avem de făcut în ziua respectivă, la cum să rezolvăm toate problemele și la ruta pe care să o luăm ca să evităm aglomerația în trafic. Pauzele acestea în pălăvrăgeala de cele mai multe ori inutilă pe care o avem cu ele este percepută de femei drept un afront personal, care cere răzbunare cruntă.

Puterea lor de a ne schimba

Nu ne schimbă garderoba, ci ne schimbă pe noi înșine. Noi ne dorim o femeie care să ne accepte așa cum suntem, cu bune și cu rele, în timp ce femeile văd în noi posibile proiecte într-un stadiu incipient de care se apucă conștiincioase și nu se lasă până când nu învățăm pe de rost locul unde se așează cana, unde se pun ciorapii și modul corect în care se spală vasele.

Aștept idei și din partea voastră. Ce altceva nu mai pricepeți voi la femei?

Vezi și cum poți trece peste o despărțire.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *