logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lucruri pe care nu trebuie niciodată să le spui unei femei

La fel ca și în cazul sporturilor, și relațiile au multe reguli nescrise. De fapt, aproape toate regulile unei relații sunt nescrise. Ele țin mai mult de bun-simț, de preocuparea față de femeia de lângă tine și de capacitatea de a alege momente potrivite pentru comunicarea unor lucruri mai sensibile.

Știm cu toții că, în ciuda aparențelor, comunicarea cu o femeie nu e lucru ușor. În sensul că multe lucruri pe care bărbații le consideră neimportante, ele le pun la suflet imediat. Credeai că e ok să lași șosetele murdare pe jos încă 10 minute după ce ai ajuns acasă? Te înșeli. Credeai că nu-i nicio problemă dacă termini jocul video înainte să faci ceea ce te-a rugat ea cu 5 minute în urmă? Te înșeli amarnic.

De aceea, trebuie să grijă uriașă la lucrurile pe care i le spui și la modul în care le comunici. S-ar putea ca acestea să nu-i fie deloc pe plac. Iată o scurtă listă de care să ții cont pe viitor.

1. Cu câți bărbați ai fost înaintea mea?

Înainte de a pune întrebarea aceasta, gândește-te bine dacă ai ceva de câștigat și dacă se merită riscul. Dacă ești interesat de viața ei sexuală dinainte să te cunoască pe tine, fii mai inteligent și pune întrebarea altfel: ”Câte relații pe termen lung ai avut până acum?”.

2. Vrei să vii la mine acasă?

E o întrebare periculoasă la prima întâlnire. Sau chiar la primele două-trei, depinde de ea. S-ar putea să simtă presiune și să se retragă.

3. Ar trebui să-mi cunoști familia!

Da, s-ar putea să te îndrăgostești și să vrei să o prezinți familiei, dar nu o spune în acest mod. Nu uita că ai nevoie de consimțământul ei. Așa că mai bine întreabă în felul următor: ”Ai vrea să-mi cunoști familia?”.

4. Arăți groaznic în hainele acestea!

Da, e o formulare mai mult decât nefericită. Așa că apelează la mult mai amabilul: ”Nu îmi plac hainele acestea.”

5. Te-ai îngrășat cumva?

Din nou, o întrebare nefericită. Femeile oricum au tot timpul impresia că se îngrașă, chiar și atunci când asta nu-i nici pe departe adevărat. De aceea, ultimul lucru pe care vor să îl audă este această întrebare, venită din partea ta.

Ai și tu alte idei? Lasă-le în comentarii.

Vezi și care sunt lucrurile feminine pe care bărbații nu le înțeleg.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.