Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Obiecte vestimentare care nu-și mai au rostul în garderobă

Moda masculină a devenit o obsesie pentru o mulțime de bărbați în ultimii ani. Internetul abundă de site-uri pline cu sfaturi de modă, festivități de fashion, oameni care te învață cum să-ți pui cravata, ce anume poți să porți și ce anume nu.

Deși o grijă exagerată și o preocupare constantă asupra modei nu este un lucru foarte benefic pentru imaginea unui bărbat, sunt de acord cu faptul că trebuie totuși să oferi o anumită atenție modului în care îți alegi hainele și modului în care arăți atunci când ieși pe stradă.

Dacă ești cât de cât conectat cu lumea modei masculine, știi că și aici lucrurile se schimbă la fel de rapid ca și în cazul fashion-ului feminin. Moda se schimbă an de an, sezon cu sezon. Uneori anumite ținute revin, altele sunt îngropate definitiv și uitate complet.

Iată câteva obiecte vestimentare și de încălțăminte pe care ar trebui să le direcționezi spre donații sau gunoi, în cazul în care încă le mai porți ori le mai ții prin casă. Lista este oferită de fashion365.ro.

Sacourile largi

Acestea sunt la fel de vechi ca dinozaurii. Renunță complet la ele, pentru că nu vor mai reveni niciodată la modă. Axează-te pe sacouri slim-fit, care ți se potrivesc perfect pe corp.

Pantofi cu vârful pătrat

Și aceștia au dispărut de ceva vreme, fiind înlocuiți cu cei cu vârful alungit. Evită și încălțămintea cu vârful ascuțit sau rotund, dacă tot vorbim de vârfurile pătrate.

Pantalonii cu multe buzunare

Erau buni când erai copil. Aveai într-unul o jucărie, într-unul un sendviș și în altul petarde. Dar dacă ai depășit perioada adolescenței, cel mai bine este să stai departe de ele.

Blugi cu talie înaltă sau pantalonii largi

S-a dus demult vremea lor, motiv pentru care ar fi recomandat să renunți complet la așa ceva. Nu merge însă nici în cealaltă extremă, adică nu adopta pantaloni cu talie prea joasă, dacă nu vrei să fii considerat un paria al societății.

Tricourile colorate

Dacă porți încă pantaloni cu multe buzunare este foarte posibil să mai ai și ceva tricouri cu imprimeuri colorate prin garderobă. Ei bine, renunță complet și la ele, dacă nu ai 14 ani.

Mai ai și alte idei?

Dacă nu, citește și despre  accesoriile pentru bărbați.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *