Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Accesoriile pentru bărbați

A trecut vremea când numai femeile erau foarte atente la accesoriile lor, acum din ce în ce mai mulți bărbați folosesc tot felul de astfel de lucruri. De cele mai multe ori acestea ne ajută să ne exprimăm personalitatea însă trebuie să ținem cont și de restul garderobei noastre atunci când ne alegem accesoriile de zi cu zi.

Ca și bărbat poți apela la oricare dintre aceste categorii precum: pălării, lanțuri, brățări, batiste, eșarfe, ochelari de soare, ceasuri, curele etc. După cum se poate vedea este o întreagă listă de unde putem alege ceea ne-ar avantaja în funcție de vestimentația noastră.

Dacă alegem o ținută relaxată putem folosi cam orice se vede mai sus, desigur în funcție  de anotimp. Pălăria o poți purta cu o cămașă sau cu un tricou în timp ce mergi în oraș la plimbare sau chiar în club seara. Sunt diferite tipuri de pălării de unde poți alege însă despre aceasta vom vorbi mai pe larg în alt articol.

Lanțurile din metal se poată la blugi, însă ai grijă să nu alegi o pereche de pantaloni care să aibă lanțul foarte lung pentru că nu se vede bine. Un accesoriu deja clasic și pentru bărbați este și lanțul din metale prețioase care este purtat la gât. În principiu acesta ar trebui să aibă un medalion care să îl facă mai interesant însă este destul de greu de găsit ceva care să fie folosit împreună cu un lanț de aur, argint sau platină. Dacă nu ești neapărat un iubitor al metalelor prețioase atunci poți merge pur și simplu pe mâna un pandativ, care de multe ori e mai interesant ca și formă și design și mult mai ieftin. Se poate purta în orice situație, mai puțin în acelea mai oficiale.

Brățările pot fi confecționate din diferite materiale cum ar fi cauciuc, metal prețios sau nu, ață etc. La fel ca și în cazul precedent, le poți folosi la orice ținută sport sau casual, și chiar mai multe deodată însă nu un număr exagerat.

Ochelarii de soare trebuie aleși cu grijă pentru a vă avantaja și a vă exprima personalitatea în același timp. O pereche potrivită se poate purta chiar și alături de o ținută office.

În ceea ce privește eșarfele sau fulare, aceste sunt utile iarna și ies în evidență prin model, culoare și modul în care sunt înfășurate în jurul gâtului. Batistele sunt de obicei așezate în buzunarul superior al sacoului, deci este nevoie de o ținută casual sau office. Important este aici modul în care este aranjată batista, modelul, culoare, dar și cum se asortează cu restul vestimentației tale.

Ceasurile și curelele, alături de ochelarii de soare sunt cele mai răspândite accesorii în rândul bărbaților. În ceea ce privește ceasurile aveți nevoie de cel puțin două astfel de accesorii, unul pentru o ținută sport și unul pentru casual/office. Așa cum probabil știți și voi, ceasul se poate purta indiferent de cum suntem îmbrăcați. Curelele sunt și ele importante pentru un bărbat așadar este bine să știm ce să alegem și ce nu. Cele care au catarama cu extrem de multe modele și foarte mare ar trebui evitate, iar alegerea culorii se va face ținând cont strict de modul în care suntem îmbrăcați.

După cum se poate vedea și bărbații au posibilitatea să utilizeze accesorii pentru a-și pune în evidență ținuta, iar ceea ce am prezentat noi aici este numai o mică parte din ceea ce poate fi folosit în acest sens.

Vezi cum poți avea și o garderobă bună și ieftină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *