Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Refresh, o aplicație pentru situații sociale jenante

Să recunoaștem, nu toți suntem niște oameni extrem de sociabili, gata să ne împrietenim mereu cu cei din jur și având mereu vorbele de duh pregătite pe buze. Tocmai de aceea, tehnologia ne  vine în ajutor, acesta fiind și rolul ei, de altfel.

Să presupunem că relațiile cu persoanele de la birou nu sunt tocmai de prietenie, iar momentele în care ar trebui să se înfiripe o discuție între voi sunt mai degrabă jenante decât fericite, din simplul motiv că nu știți despre ce să discutați.Ei bine, există o aplicație pentru asta.

Se numește Refresh. Aplicația are capacitatea de a căuta informații despre tot grupul de cunoștințe sau colegi din jurul tău pe rețelele sociale (în principal Facebook și Linkedin), găsind astfel lucrurile pe care ei le consideră interesante. Cu alte cuvinte, lucrurile pe care le-au distribuit sau apreciat în rețelele sociale.

Sigur, ai putea să faci și singur chestia asta, doar că ți-ar lua mult timp să scanezi profilul fiecărui om cu care interacționezi și să pui cap la cap toate legăturile. Folosind Refresh beneficiezi de toate aceste informații instantaneu și vei găsi rapid un subiect comun de interes sau măcar unul de interes pentru cei din jur, care să te ajute să pornești o conversație normală, diferită de clasicele ”Iar e cald afară!” sau ”Și, la ce mai lucrezi?”.

Refresh găsește informații despre noutățile profesionale, destinațiile de vacanță, conexiunile în social media, hobby-urile sau echipele sportive preferate ale colegilor sau cunoștințelor tale. Nu spunem prieteni pentru că presupunem că știi aceste lucruri despre prietenii tăi.

Sigur că aplicația are și minusurile sale, dintre care cel mai important este faptul citește preferințele oamenilor doar prin postările lor, ori nu toată lumea este sinceră în social media.

Chiar și așa însă, Refresh îți poate fi de mare ajutor dacă ești mai timid sau dacă te confrunți cu probleme de socializare.

Citește și despre patul-mașină.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *