logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Weekend romantic în străinătate – destinaţii propuse

Te-ai gândit să îi faci iubitei o surpriză un weekend romantic în străinătate? Nu ştii ce destinaţii să alegi? Unde să va simţiţi bine dar să va ajute şi cadrele? Europa e plină de locuri magice, numai bune de explorat în doi. Aruncaţi o privire peste lista de mai jos şi alegeţi ce vi se potriveşte:

Veneţia

Venetia-Venice
Sursa foto: Sborisov

Nu putem vorbi de o destinaţie romantică fără să nu punem în cap de lista Veneţia cu ale sale alei şi podeţe. Veneţia e locul perfect în care să va pierdeţi şi să va regăsiţi, să admiraţi priveliştea ce te lasă fără glas din Turnul Campaniilor, să va ascundeţi în spatele măştilor artistice şi să va plimbaţi cu gondola în timp ce gondolierul va cânta o serenadă.

Paris

Paris-Turnul-Eiffel
Sursa foro: Yashkru

Paris este numit şi Oraşul Luminilor însă deseori se confundă cu Oraşul Indragotitilor. Parisul va aşteaptă cu malurile Senei pe care puteţi face o plimbare la ceas de seară, să priviţi apusul din Montmartre, să faceţi o degustare de vinuri şi de brânzeturi, să va urcaţi în Turnul Eiffel, să prindeţi un lăcăţel pe Pont d’Arc şi să va juraţi dragoste veşnică.

Londra

Londra-noaptea-London
Sursa foto: Rebelml

Londra e destinaţia perfectă pentru un weekend cu soare, în care să leneviţi într-un hamac din Hyde Parc sau un picnic romantic în St James Park, să admiraţi priveliştea din London Eye, să mergeţi la karaoke şi să va faceţi dedicaţii în clasicele pub-uri englezeşti.

Florenţa

Florence-Italia
Sursa foto: Bogdan

Un weekend departe de casă, într-un cadru magic, plin cu operele Renaşterii, un weekend romantic sub apusul de soare Toscan, plimbându-vă pe Pont Vecchio în căutarea inelului perfect şi scurte excursii în satele toscane atât de frumoase promovate în filmul „Under the Ţuşcan Sun”.

Barcelona

Barcelona-Spania
Sursa foto: Olgacov

Barcelona este destinaţia perfectă dacă sunteţi un cuplu ce iubeşte ieşirile în oraş, distracţiile dar şi operele de artă contemporane fiindcă Barcelona va aşteaptă cu fabuloasa Sagrada Familia, o biserica unică în lume, dar şi cu Casa Battlo şi La Pedrera de pe acoperişul căreia puteţi avea o panorama superbă asupra oraşului. Nu rataţi nici jocul de lumini şi culoare de la Fântână Montjuic, un spectacol gratis pentru îndrăgostiţi.

Insulele Greceşti ( Santorini)

Insulele-Grecesti-santorini
Sursa foto: Hellen8

Luaţi avionul şi prăjiţi-va sub soarele grecesc în Santorini, una din destinaţiile cele mai cunoscute pentru romanticii incurabili ce călătoresc în Europa. Casele albe, marea la orizont, hotelurile de lux cu privelişti superbe, piscine din care să priviţi apusul cu un pahar de şampanie şi căpşuni cu ciocolată în mâna, ingredientele perfecte pentru un weekend de neuitat.

Amsterdam


Amsterdam
Sursa foto: Dennisvdwater

Sunteţi un cuplu nonconformist care preferă distracţiile şi nopţile nebune? Atunci pentru voi s-a inventat Amsterdam oraşul unde totul este permis. Beţi, fumaţi, dansaţi până la răsărit şi apoi luaţi-o de la capăt. Amsterdam e oraşul party-urilor nebune dar şi oraşul în care puteţi face multe plimbări pe bicicletă. Pentru a avea sigurată unui weekend perfect închiriaţi o casă plutitoare pe unul din canalele din oraş.

Budapesta


Budapesta
Sursa foto: Europhotos

Budapesta este varianta perfectă pentru românii din Nordul Ţării. Un drum de 5 ore şi aţi ajuns într-unul din cele mai frumoase oraşe ale Europei. Budapesta va aşteaptă cu Bastionul Pescarilor, un loc romantic şi frumos ca un castel de poveste şi posibilitatea de a face o croazieră pe Dunăre la ceas de seară, având Parlemantul în prin plan, cu un pahar de şampanie şi diverse aperitive fastuoase pregătite special pentru voi.

Tu ce alte destinaţii romantice de weekend propui?

Vezi cum poți să alegi cadoul potrivit pentru ea sau descoperă alte detinații de weekend.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.