Search
Generic filters
Exact matches only

10 Sfaturi pentru cumpărarea rochiei de mireasă

Rochia de mireasă este cel mai important outfit din viaţa unei femei, o amintire pe viaţă, aşa că trebuie să fie perfectă. Lucru destul de greu având în vedere că trebuie să alegi 1 singur model dintr-o 1000 de modele. Însă chiar dacă e complicat şi necesită mult timp, rochia de mireasă care te reprezintă 100% e acolo, trebuie doar să o cauţi cu insistenţă. Ca să îţi fie mai uşor şi să o găseşti mai repede, am pregătit o lista cu 10 sfaturi de shopping, care funcţionează:

1. Stabileşte ce tip de silueta ai şi alege rochia de mireasă în funcţie de forma corpului! Astfel o să ştii exact ce model de rochie te avantajează cel mai bine.

2. Intră pe cât mai multe site-uri online din localitatea sau judeţul tău. Alege cât mai multe rochii, apoi sună şi vezi dacă rochiile alese (vezi codul) se găsesc în magazin şi dacă poţi merge să le probezi. Unele ateliere funcţionează doar pe bază de programare.

3. E bine să mergi la ateliere mai scumpe pentru început, chiar dacă nu ai banii necesari pentru o rochie de mireasă de lux. Ideea e că în astfel de ateliere poţi proba numeroase rochii, iar consultantul o să te îndrume spre cele mai potrivite pentru tine. Având aceste informaţii preţioase, poti căuta apoi un model asemănător într-un magazin mai ieftin.

4. Când mergi la cumpărături, în special în astfel de ateliere, îmbracă-te cu stil (ca să arăţi a potenţial client şi deci să ţi se acorde atenţia cuvenită), dar şi lejer ca să te poţi îmbrăca/dezbrăca uşor pentru probă.

5. Asigură-te că ai un machiaj cât mai natural şi subtil, ca să nu existe şansa unui accident, să pătezi cu urme de cosmetice materialele fine şi scumpe ale rochiilor de mireasă. Să cureţi o astfel de rochie costă „o avere”.

6. Poartă un sutien bun, care susţine şi fără bretele. Multe rochii sunt fără bretele. Ideal ar fi modelul care vrei să îl porţi şi în noaptea nunţii, fiindcă rochia se aşează diferit de la sutien la sutien.

7. Nu purta bijuterii! Inele, brăţări şi coliere, toate acestea nu trebuie să fie pe corpul tău. Unghiile, de asemenea, trebuie să fie scurte ca să nu agăţi ţesăturile fine. În multe magazine o să ți ofere mănuşi albe, tocmai din acest motiv.

8. Nu pleca din magazin fără să scrii detalii despre fiecare rochie care îți place (model, culoare, preţ, eventualele ajustări ce trebuie făcute)! La început o să ţii minte, dar după 2 săptămâni de probat rochii, şansele să îți amintești toate detaliile devin din ce în ce mai mici. De aceea, notează-ţi de la primul magazin, asta o să te ajute pentru decizia finală.

9. Trebuie să ştii că puţine magazine permit să îți faci fotografii cu rochia de mireasă! Şi poate e mai bine aşa fiindcă şansa ca viitorul soţ să le vadă sunt prea mari şi nici o mireasă nu îşi doreşte să strice astfel surpriză.

10. Nu te grăbi să alegi o rochie doar din oboseală, plictiseală sau fiindcă e ieftină! Când vei vedea rochia perfectă vei şti că ea e cea mai bună alegere! Simţul interior o să îți spună că nu mai ai dubii, nu mai ești în dilemă, ai ales bine!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *