logo
Search
Generic filters
Exact matches only

A apărut al doilea trailer din filmul Star Wars-The Force Awakens

Dacă primul trailer al francizei Star Wars a avut un succes total, înregistrând în prima săptămână 58 de milioane de vizualizări, acum, cu siguranță, al doilea trailer va înregistra un nou record, fiind un trailer realizat mult mai amplu, care readuce în atenția publicului personajele îndrăgite de fani.

Fanii celebrului film „Star Wars” au un nou motiv de fericire când producătorii filmului “Stars Wars-The Force Awakens” au dat publicității un al doilea trailer din filmul care va fi lansat pe 18 decembrie 2015.

Teaser-ul, care a fost lansat la celebrarea Star Wars în Anaheim, California, dezvăluie o voce narativă care intrigă, iar fanii spun că ar putea fi vocea lui Luke Skywalker, precum și un cadru cu celebra cască a lui Vader, anunță presa americană și britanică.

Star Wars Episode VII (cu sensul de Războiul Stelelor Episodul VII) este al șaptelea film planificat din seria de filme space opera Star Wars, fiind programat pentru lansare pe data de 18 decembrie 2015, potrivit wikipedia. Filmul face parte din a treia trilogie planificată din seria de filme Star Wars, continuând povestea din Star Wars Episode VI: Return of the Jedi.

Acesta va fi primul film Star Wars produs de Lucasfilm aflat în proprietatea companiei Disney. J.J. Abrams a semnat un contract pentru a regiza un scenariu scris de Michael Arndt. Producătorii filmului sunt Kathleen Kennedy și mai vechiul colaborator al lui Abrams, Bryan Burk. Creatorul Star Wars, George Lucas, va acționa în calitate de consultant creativ al Episodului VII (și în alte viitoarelor filme Star Wars).

Actorii Carrie Fisher, Harrison Ford și Mark Hamill, care au apărut în producțiile anterioare Episoadele IV-VI, vor apărea și în acest film, iar John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver li se vor alătura, împreună cu mai multi actori noi. Pe data de 29 noiembrie 2014 primul trailer oficial a fost lansat.

sursa

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *