Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Aplicația care îți permite să printezi imagini direct pe încălțăminte

Adidas a anunțat în 20 mai pe pagina sa de Instagram că lucrează la o aplicație mobilă care va permite utilizatorilor săi să își customizeze încălțămintea cu orice imagine doresc aceștia, inclusiv cu poze de pe Instagram, informează CNN.

Aplicația mobilă esteprogramată să fie lansată în August anul curent pentru iPhone și pentru Android. Astfel, fanii care consideră că site-urile de socializare nu mai sunt suficiente pentru postarea imaginilor preferate, vor avea oportunitatea de a le printa pe încălțămintea specială de la Adidas.

În același timp, brandul a anunțat că această tehnologie face parte din relansarea programului care permite customizarea obiectelor de încălțăminte, denumit ”mi adidas”. Aplicația va funcționa pentru colecția Originals a încălțămintei cotidiene, cum ar fi modelul ZX Flux, fără să fie inclusă pe încălțămintea sport.

Mai multe detalii despre prețurile acestei aplicații, dar și despre cum aceasta va funcționa vor fi comunicate în viitorul apropiat, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt a Adidas, RaEsa Benjamin-Wardle.

Adidas a postat și pe site câteva sugestii de stiluri și imagini care vor putea fi imprimate pe încălțămintea viitorului, printre care găsim cireșe, copaci, peisajul unei plaje sau un hamburger. Postarea de pe Instagram a brandului a adunat mai mult de 42.000 de like-uri în câteva ore de la apariție, ceea ce poate fi un semn că numărul potențialilor cumpărători este destul de ridicat.

Directorul editorial al publicației Paper Magazine, Mickey Boardman, a declarat că ”Încălțămintea Adidas atrage o parte devotată a fanilor. Dacă Kanye face adidași, oamenii plătesc mii de dolari pentru ei.”

Singura problemă pe care Mickey Boardman o prevede este paleta de opțiuni destul de limitată, care s-ar putea să aducă nemulțumiri în rândurile fanilor.

În lume, mai există diverse branduri care au întreprins acțiuni similare. Un exemplu este Casetagram, care a permis consumatorilor să își folosească pozele de pe Instagram sau Facebook pentru a crea carcase pentru iPhone-uri, Ipads sau pentru dispozitive din seria Samsung Galaxy. Cu toate acestea, printarea de imagini pe încălțăminte este un concept nou, care s-ar putea să aibă succes.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *