logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Au fost dezvăluite detalii despre următoarele sezoane „Urzeala Tronurilor”

La doar câteva zile de la finala sezonului al șaselea al celebrului serial „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, regizorii David Benioff și D.B. Weiss aduc în lumină detalii despre ce se va întâmpla în următoarele două sezoane, inspirate din cărțile lui George RR Martin.

Duminică seara a fost difuzat ultimul episod din sezonul VI al serialului ultra popular “Urzeala Tronurilor”, iar fanii deja fac speculaţii cu privire la soarta personajelor preferate din show.

Acum, David Benioff şi D.B. Weiss, regizorii serialului, au oferit câteva detalii publicului, spunând că se aştern zile negre în Westeros.

Într-un interviu acordat publicaţiei Deadline, cei doi regizori au confirmat ceea ce deja se ştie: în ciuda faptului că Ramsay şi Walder sunt morţi, adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi.

Totuşi, cei doi au explicat că el nu va fi la fel de crud precum Joffrey sau la fel de sadic ca Ramsay, ci că este mai mult o forţă negativă a naturii, în niciun caz umană.

„Nu cred că Regele Nopţii este atât de rău ca oamenii, este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Weiss.

Cei doi regizori au tachinat: în ciudat faptului că Zidul nu le permite morţilor/ Umblătorilor Albi să treacă dincolo, Regele Nopţii are resurse incredibile şi avertizează că dacă Sălbaticii au putut să treacă de Zid, atunci şi Lordul Nopţii cu armata sa de Umblători Albi va putea.

În ceea ce-i priveşte pe cei vii, Beinoff afirmă că sinuciderea lui Tommen a frânt ultima rămăşiţă de umanitate din inima lui Cersei, iar acum, noua Regină a Westerosului va fi complet schimbată.

„În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor. Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a adăugat Weiss.

Deşi nu au menţionat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum îşi deplânge familia, în special nepoţii. Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianţă între Casa Tyrell şi Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.

David Benioff şi D.B. Weiss au încheiat runda de detalii precizând că au un final în minte şi că s-au concentrat mai mult pe scenele care conduc către acesta, de când serialul a depăşit cărţile lui RR Martin.

Serialul „Urzeala tronurilor”, premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă episodul final din al cincilea sezon al serialului “Urzeala tronurilor” generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *