Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Laser Tag
Laser Tag

Dipic fun – Laser Tag, karaoke, console și distracție pentru toate vârstele în Cluj-Napoca

Cu mic, cu mare, cu toții avem nevoie să ieșim măcar pentru o zi din zona de confort și să ne detașăm de stresul cotidian. Așadar, Dipic Fun așteaptă persoane de toate vârstele în locația lor pentru experiențe unice, distracție și voie bună. Cu o capacitate de aproximativ 90 de persoane, locația este perfectă pentru petreceri pentru copii și adulți, zile de naștere și teambuilding-uri.

Pentru o distracție pe cinste și pentru a pune la încercare abilitățile și strategiile fiecărui coleg din echipa voastră, cei de la Dipic Fun pun la dispoziție o arenă vie și unică de Laser Tag în Cluj. Acest concept este perfect atât pentru copii, dar și pentru adulții care își doresc experiențe mai diferite, fiind un mod inedit de a comunica și de a te distra cu colegii de muncă. Arena este disponibilă pentru minim 4 jucători și maxim 16, iar sistemul este unul unic în România, având în vedere funcționalitățile și caracteristicile acestuia.

Există posibilitatea de a intra în arenă pe cont propriu sau chiar să îți formezi o echipă, pentru a-ți pune la încercare abilitățile strategice și de lider. Costumele primite comunică constant și în timp real cu fiecare jucător, iar în arenă există un robot, ținte cu care interacționezi, un generator care explodează și multe alte surprize. Fiecare tură durează 15 minute, aceste minute fiind unele foarte solicitante și pline de distracție, care te vor face să te bucuri pe deplin de această experiență. Toți membrii primesc câte un card unic de identificare, unde sunt menționate punctele fiecărui jucător și nivelul la care a ajuns. Acest lucru este important, deoarece cu cardul unic Dipic Fun vei putea reveni de oricâte ori în arenă și să reiei punctajul de unde ai rămas. Odată cu creșterea în nivele obții alte abilități (invincibilitate, nucleară, mitralieră și multe alte beneficii). La finalul fiecărei ture, punctajele tuturor sunt afișate, acestea indicând progresul fiecăruia.

După câteva ture intense de Laser Tag, cei de la Dipic Fun vă pun la dispoziție și alte activități care să vă facă ieșirea una pe cinste. Există spațiu amenajat pentru a lua masa, bar și sistem audio, pentru a vă distra și dansa pe melodiile preferate. Mai mult, sunt disponibile și alte activități în zone delimitate, cum ar fi karaoke sau console pentru jocuri virtuale.

Dipic Fun vă pune la dispoziție și oferte speciale pentru sărbătorirea evenimentului dorit în locația lor. Așadar, pentru experiențe mai inedite și unice, acesta este un loc perfect pentru teambuiding-uri, zile de naștere și alte evenimente private, unde cu siguranță toți participanții se vor simți bine și detașați de zilele stresante sau aglomerate. După câteva ore de Laser Tag, karaoke și o pizza delicioasă, cu siguranță ziua voastră va fi una mai plăcută, plină de momente amuzante și voie bună.

Așadar, cei de la Dipic Fun așteaptă persoane de toate vârstele în locația lor, fiind pregătiți cu cele mai bune și interesante servicii când vine vorba de Laser Tag, care te vor face cu siguranță să te întorci și altă dată în arenă!

Sursă foto: BunăDimineața.ro

Citește și despre alte metode de petrecere a timpului liber în Cluj!

Cover - Sursă foto: Dipicfun.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *