Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Enrique Iglesias a intrat în Cartea Recordurilor cu două titluri

Cântărețul de origine spaniolă Enrique Iglesias a stabilit două recorduri în Guinness World Records (n.r. Cartea Recordurilor): pentru cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs și pentru melodia cu cea mai lungă staționare în acest top.

Astfel, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs, având în vedere că 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015, s-au situat pe locul I în topul Billboard.

Totodată, Guinness World Records a desemnat hitul „Bailando” drept melodia cu cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, care s-a menținut pe primul loc, timp de 41 de săptămâni consecutive.

De asemenea, artistul a câștigat cele mai multe premii în cadrul edițiilor anterioare ale premiilor Grammy Latino, pentru: cel mai bun cântec urban, cea mai bună interpretare urbană, albumul anului („Sex and love”) şi cea mai bună melodie latino, distincție pe care a împărțit-o cu artistul Descemer Bueno (Cuba) şi grupul cubanez Gente de Zona.

Enrique Iglesias, în finala Billboard Music Latin Awards 2016

Pe de altă parte, Enrique Iglesias nu lipsește nici în acest an de pe lista finaliștilor ediţiei Billboard Music Latin Awards, unde vor fi premiate cele mai bune duete. Astfel, într-un moment în care colaborările cu diverși artiști sunt mai răspândite decât oricând în lumea muzicii latine, melodia „El Perdon”, realizată în colaborare cu Nicky Jam, ar putea fi desemnată Hot Song Latin 2016, distincție pentru care concurează şi Farruko feat. Shaggy & Nicky Jam –„Sunset”; Mana feat. Shakira –„Mi Verdad” şi Gente de Zona feat. Marc Anthony – „La Gozadera”.

Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum „Bailando”, „Ring my bells”, „Hero”, „Bailamos”, „Noche Y De Dia”, „Turn the night up”, „Tonight”, „I like it”, „Do you know”, „Not în love”.

Enrique Iglesias va concerta la Bucureşti, pe 12 mai, de la ora 20.00, în pavilionul central al Romexpo, evenimentul făcând parte din turneul „Sex and Love”. Concertul Enrique Iglesias de la București este organizat de ART BG Romania, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat în primăvara anului 2015.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *