Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Julio Iglesias și fiul său vor susține un nou concert în România

Celebrul cântăreț spaniol Julio Iglesias va susține un nou concert în România, iar în deschiderea spectacolului va cânta fiul său, Julio Iglesias Jr. Concertul va avea loc în data de 18 mai, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertul, care va fi susținut de cântărețul și compozitorul iberic în București, face parte din turneul mondial de promovare a noului său album „Mexico”, iar România se află pe lista țărilor care se va bucura de prezența cântărețului.

Albumul „Mexico” a fost lansat în toamna anului 2015 şi cuprinde treisprezece piese. În cadrul concertului pe care Julio Iglesias îl va susţine în Bucureşti, fanii acestuia vor putea fredona împreună cu acesta şi melodii care l-au consacrat şi care l-au făcut apreciat în România.

În deschiderea spectacolului, pe scenă va urca unul dintre fiii acestuia. Este vorba despre cântărețul Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias ar fi trebuit să susțină un concert la Bucureşti, pe 2 iulie 2015, acesta a fost însă anulat. Biletele achiziționate pentru spectacolul din 2015 rămân însă valabile pentru concertul cântărețului din 18 mai 2016. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentare la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului.

Totodată, pentru acest concert, au fost puse în vânzare bilete la următoarele prețuri: categoria VIP – 550 de lei, categoria I – 490 de lei, categoria a II-a – 400 de lei, categoria a III-a – 360 de lei şi categoria a IV-a – 280 de lei. Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim, precum şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Julio Iglesias a susținut mai multe concerte atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Concert Enrique Iglesias în București

Înainte de spectacolul susținut de Julio Iglesias și fiul său, Julio Iglesias Jr, în țara noastră va concerta și Enrique Iglesias, celălalt fiu al celebrului artist latin.

Cântărețul spaniol Enrique Iglesias va veni la București în această primăvară, unde va concerta, pe 12 mai 2016, de la ora 20.00, în pavilionul central al Romexpo. Evenimentul muzical face parte din cel mai recent turneu al artistului, „Sex and Love”.

Julio Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți latino din întreaga lume. El a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilații şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. De asemenea, artistul deține o stea pe Hollywood Walk of Fame (n.r. Bulevardul Celebrităților din Hollywood) și, în anul 1983, a primit un disc de diamant, singurul premiu de acest fel oferit vreodată de Guinness Book of Records (n.r. Cartea Recordurilor Guinness).

Artistul spaniol a cântat în duete alături de artişti faimoși precum: Frank Sinatra, Sting, Alejandro Fernandez, Placido Domingo sau Lola Fores.

Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *