Search
Generic filters
Exact matches only

Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din „Urzeala tronurilor“, va filma în România

Actorul de origine engleză Kit Harington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din serialul HBO „Urzeala Tronurilor” (n.r. Game of Thrones), va veni în România pentru a filma câteva scene pentru ultimul său lungmetraj „Brimstone“.

Fanii români ai serialului „Urzeala tronurilor“ ar putea avea șansa de a-l întâlni pe Kit Harington, interpretul îndrăgitului personaj Jon Snow, întrucât actorul va filma, alături de Dakota Fanning şi Guy Pearce, în România, pentru lungmetrajul „Brimstone“. De asemenea, din distribuție mai face parte şi actrița olandeză Carice van Houten (38 de ani), care o interpretează pe vrăjitoarea Melisandre în „Urzeala tronurilor“.

Filmările producției „Brimstone” au început deja la data de 15 iunie și vor avea loc în trei țări din Europa: Spania, România şi Germania. Deocamdată nu este cunoscută perioada sau locurile în care echipa „Brimstone“ va filma în România.

Filmul, scris şi regizat de Martin Koolhoven, o prezintă pe Liz (Dakota Fanning), o eroină care fuge de trecutul ei şi este urmărită de personajul jucat de Guy Pearce, diabolicul Preacher. „Brimstone“ este descris ca „povestea puternică a rezistenţei sfidătoare a unei femei.“ Din distribuție mai fac parte actorii Paul Anderson („Sherlock Holmes: A Game of Shadows“), Jack Roth („The Great Train Robbery“) şi Carla Juri („Wetlands“).

Potrivit presei, regizorul l-a înlocuit pe Robert Pattinson cu Kit Harington, pe numele lui complet Christopher Catesby Haringtonva, care îl va juca pe Samuel, un proscris cu un rol crucial în poveste.

Filmul îl are ca director de imagine pe Rogier Stoffers şi va beneficia de un montaj realizat de Job ter Burg. Compania britanică Embankment Films administrează drepturile internaționale de difuzare a filmului.

În afara rolului lui Jon Snow din serialul HBO „Urzeala Tronurilor”, cel care l-a făcut celebru, actorul englez Kit Harington a jucat și în: „Spook: The Greater Good” (2015), „7 Days in Hell” (2015), „Testament of Youth” (2014), „Seventh Son” (2014), „How to Train Your Dragon 2” (2014), „Pompeii” (2014) și „Silent Hill: Revelation”(2012).

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!