logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Netflix a fost lansat și în România

Netflix, cel mai cunoscut serviciu american de difuzare de filme și seriale la cerere, este disponibil și în România, începând din 6 ianuarie 2016.

După ce anul trecut, oficialii Netflix anunțau faptul că urmăresc să se extindă în mai multe state din lume, la începutul acestei luni compania a făcut pasul cel mare intrând pe încă 130 de piețe internaționale, pe lângă cele 60 de piețe pe care era deja disponibil.

Anunțul extinderii rețelei Netfllix a fost făcut miercuri, 6 ianuarie 2016, de către Reed Hastings, co-fondatorul și CEO-ul Netflix, în cadrul CES 2016, un eveniment anual dedicat industrie electronice și tehnologice de consum, care are loc în Las Vegas, SUA.

Astăzi sunteți martorii nașterii unei noi rețele de Internet TV la nivel mondial” a afirmat Reed Hastings. „Odată cu această lansare, clienții din toată lumea vor putea să se bucure de emisiunile și filmele lor preferate în același timp. Cu ajutorul internetului, noi am pus «puterea» în mâinile clienţilor noştri, care vor putea să vizioneze programele noastre oricând, oriunde și pe orice tip de dispozitiv vor dori”, a mai adăugat CEO-ul Netflix.

Abonament gratuit în prima lună

Odată cu lansarea în România a platformei de streaming on demand pentru seriale și filme, clienții români vor avea ocazia să o testeze gratuit timp de o lună de zile. Tot ce trebuie aceștia să facă este să își creeze un cont de utilizatori pe platforma Netflix pentru a putea avea acces la baza de date cu filmele și serialele disponibile pentru țara noastră.

După expirarea perioadei de gratuitate, clienții care vor dori să aibă acces în continuare la filmele și serialele de pe Netfilix vor putea opta pentru unul dintre cele trei tipuri de abonamente disponibile. Astfel, cel mai ieftin este abonamentul de bază, de 7,99 de euro pe lună, care permite vizualizarea conținutului pe un singur ecran. Cel de-al doilea abonament disponibil pentru utilizatorii români este cel standard, cu o valoare de 9,99 euro pe lună şi care permite vizionarea HD şi folosirea a două ecrane în acelaşi timp, iar ultimul abonament şi cel mai scump este cel premium, cu o valoare de 11,99 euro pe lună, care permite şi vizionarea Ultra HD şi folosirea a patru ecrane în acelaşi timp.

În schimbul abonamentului lunar, utilizatorii platformei vor avea posibilitatea să urmărească seriile originale ale unor producții proprii, precum: „Marvel’s Daredevil”, „Marvel’s Jessica Jones”, „Narcos”, „Sense8”, „Grace and Frankie” și „Marco Polo”, precum și numeroase alte seriale și emisiuni licențiate de platforma americană de filme și seriale, precum: „Dexter”, „Arrow”, „Spartacus”, „Better Call Saul”, „Hannibal”, „The Originals” sau „Super Girl”, dar lista poate continua.

Până în momentul lansării Netflix în România, aici mai erau disponibile câteva servicii de streaming on demand (n.r. difuzare la cerere), printre care se numără: HBOGo, Voyo și TelekomTV.ro.

Netflix este un serviciu de streaming on demand (n.r. difuzare la cerere) de seriale al companiei Netflix, una dintre cele mai cunoscute companii americane care produce și distribuie seriale, filme și documentare. Aceasta a fost fondată în anul 1997 și în prezent este disponibilă în 190 de țări din întreaga lume.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.