Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Povești de sub măști
Povești de sub măști

Povești de Sub Măști

Când viața oamenilor stă în mâinile tale, când tu ești cel care alege ce viață trebuie salvată și care are prioritate, când lupți în prima linie, tu ești cel care trebuie să-ți spui povestea de sub mască.

Când pentru prima dată un rezultat pozitiv este cel mai negativ lucru, când respirația ta este controlată de un aparat și nu poți număra pe degetele de la mâini nopțile nedormite, când lupți să te întorci acasă, povestea ta de sub mască trebuie auzită. Când ești mereu prezent acolo pentru ceilalți, să le livrezi mâncarea aburindă sau cumpărăturile efectuate online, când vin la tine pentru a le soluționa problemele și când jobul nu-ți permite să lucrezi de acasă, dă-ți jos masca și spune-ți povestea.

Povești de Sub Măști este o campanie dedicată fiecărui erou care luptă împotriva virusului, pentru el și pentru ceilalți. Am inițiat-o din dorința de a-i scoate în față pe cei care au ceva de spus, care au trecut prin experiența COVID și care pot să schimbe perspective. Nu singuri, ci împreună putem combate indiferența celor care ignoră ceea ce se petrece în jurul nostru. Prin „Povești de Sub Măști” îi facem auziți pe cei care pot schimba ceva.

 

Cine sunt cei care dorim să-și spună povestea de sub mască?

 

  1. Eroii care luptă în primele rânduri

Sunt cei care luptă încontinuu și cei care sunt alături de fiecare bolnav. Ne dorim ca eroii de sub măști să-și spună povestea. Cum stau expuși în primele rânduri, cum spitalul a devenit o a doua casă pentru ei, cum stau ore nedormite ca să trateze bolnavi, cum își văd familia printr-un ecran pentru a o proteja. Cei care din puținul ce li se oferă, încearcă să ofere cât mai mult.

  1. Cei a căror experiență a fost marcată pozitiv, dar negativ

Sunt cei care n-au încetat să spere, cei care au crezut în ei și au fost încurajați să rămână cât mai pozitivi în gândire. Cei care au trecut prin momente de încercare, care au fost norocoși să se întoarcă acasă, la cei dragi, dar a căror viață s-a schimbat. Cum au primit vestea, drumul până la spital, goana dintr-o secție în alta, lupta pentru vindecare și reacția celor dragi. Ce anume le-a ținut speranța vie și cum anume văd virusul trecând prin experiența acestuia.

  1. Toți cei care au riscat pentru ceilalți

Sunt cei care au mers neîncetat la muncă în această perioadă. Acel livrator de pizza, care poate a întârziat ultima dată din cauza multiplelor comenzi, farmacista care asculta fiecare simptom al celor care treceau pragul farmaciei, oferind informațiile de administrare a rețetelor, doamna de la magazin care neîncetat purta mănuși și mască pentru a nu te pune în pericol. Cei care nu au avut de ales, dar și cei care și-au dorit să ajute pentru a aduce zâmbetele pe chipul altora.

 

Contactează-ne

 

Spune-ți povestea de sub mască! Indiferent de ce mască vorbim, scrie-ne și noi te vom face auzit. E important să împărtășim cu ceilalți experiența noastră, deoarece aceasta este o metodă bună de a învăța, de a deprinde noi comportamente și de a ne menține informați. Poate nu poți schimba lumea cu ce ai de spus, dar cu siguranță poți schimba o opinie.

Trimite-ne un mesaj pe adresa de mail: [email protected] și spune-ne povestea ta, iar noi o vom transmite mai departe.

 

Spune-ți povestea de sub mască

 

Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

Continuă să țintești tot mai sus. Cu eleganță și ambiție!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *