logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sejururi Paște 2015 în Maramureș

Zona Maramureșului este una dintre cele mai frumoase regiuni din România. Aceasta este apreciată pentru păstrarea tradițiilor străvechi, pentru bisericile din lemn și nu în ultimul rând, pentru peisajele impresionante.

În acest an, ofertele pentru cei care vor să sărbătorească Paștele în Maramureș sunt pentru toate buzunarele. Așadar, puteți petrece Paștele în zona Maramureșului cu 140 lei/persoană la o cazare cu demipensiune și cina festivă. Acest tarif se aplică pentru 3 nopți și un grup de maxim 18 persoane. Prețul ajunge la 250 lei de persoană pentru 3 nopți cu pensiune completă, inclusiv masa festivă de Paște.

În zona Sighetului Marmației, o pensiune de 3 margarete își așteaptă oaspeții cu pachete turistice speciale pentru perioada 10-13 aprilie. La unele pensiuni, turiștii beneficiază de accesul la barul pensiunii, saună, chiar și la un teren sintetic. La o pensiune de 3 margarete din Sighet, tariful pentru vacanța de Paște pornește de la 600 de lei de persoană pentru un sejur de 3 nopți. Turiștii vor primi 3 nopți de cazare cu pensiune completă (prânz, mic dejun, meniu masa festivă). Copiii între 7 și 10 ani au reducere 50% din preț.

În schimb, la o pensiune de 4 margarete din Sighetul Marmației, o persoană va plăti 750 de lei pentru 3 nopți de cazare într-o cameră dublă. La unele pensiuni, prețurile depășesc chiar și 900 de lei, prețul variind în funcție de programul și evenimentele oferite. Pachetele turistice pentru Sărbătorile Pascale includ: mic dejun, mesele de prânz și cină, coșul și masa de Paște, dar și anumite activități recreative (plimbarea cu căruța, vizitarea anumitor obiective turistice din zonă).

Pentru cei care își doresc să sărbătorească Paștele în Valea Vaserului, una dintre cele mai frumoase văi din România, pensiunile de 3 margarete din zona Vișeului de Sus oferă pachete turistice pentru 3 nopți, începând de la 400 lei/persoană. Oferta include cazare în cameră dublă, mic dejun, cină, iar familiile cazate vor primi coșulețe cu bunătăți tradiționale. În plus, la unele pensiuni copiii într 6-12 ani beneficiază de o reducere de 30% la cazare și masă, cu pat suplimentar inclus. La o altă pensiune din Vișeu, Pensiunea Vaser, prețul pentru un sejur de 3 nopți cu demipensiune costă 160 lei/personă/zi. Acest tarif include un coșuleț cu bunătățuri din partea casei și mese cu preparate tradiționale făcute de gazde.

Te-ar putea interesa și Sejururi de Paște cu 3 nopți de cazare în Poiana Braşov şi Predeal: de la 250 de lei la 1.000 de lei

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *