Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sylvester Stallone, parte din distribuția „Gardienii Galaxiei 2”

Sylvester Stallone face parte din distribuția filmului „The Guardians of the Galaxy 2 / Gardienii Galaxiei 2”, potrivit unei declarații a scenaristului James Gunn. Acesta din urmă a declarat în timpul convenției Comic Con de la San Diego, California, Statele Unite ale Americii că actorul care l-a interpretat pe „Rocky Balboa” va avea un rol „cheie” în cadrul peliculei.

Chris Pratt, Zoe Saldana şi Dave Bautista au fost printre vedetele care i s-au alăturat lui Gunn la evenimentul din San Diego, pentru o discuţie de grup cu membrii Marvel, în care au prezentat primul trailer pentru cea mai nou producţie, „The Guardians of The Galaxy 2”.

Filmul introduce publicul în poveste, cu tatăl Chris pe ecran, interpretat de Kurt Russell, în timp ce Stallone are o scurtă apariţie spre sfârşitul trailerului.

Detalii despre caracterul actorului ce l-a interpretat în trecut pe „Rocky” şi despre amploarea rolului său încă nu au fost dezvăluite, dar Gunn şi-a asigurat fanii că partea actorlui este crucială pentru întreaga producţie.

„Este un rol cheie, foarte, foarte important”, a declarat scenaristul pentru CinemaBlend.com.

„Nu este un rol uriaş. Este un actor mare de sprijin şi o cheie”, a completat acesta.

Stallone a intrat pentru prima dată în legătură echipa în luna martie, când a fost fotografiat în timp ce se caza la un hotel din Atlanta, Georgia, acelaşi loc în care erau cazaţi şi restul membrilor din echipa de distribuţie si echipa de producţie a filmului.

Benicio del Toro va relua rolul lui Tanaleer Tivan.

Noua producţie „The Guardians of the Galaxy : The Breakout Mission” va fi lansată în vara anului viitor (2017), potrivit Deadline.com.

„The Guardians of the Galaxy 2 / Gardienii Galaxiei 2” este continuarea primului lungmetraj, „The Guardians of the Galaxy / Gardienii Galaxiei”, care îl are în rol principal pe actorul Chris Pratt, alături de care sunt prezente și celebrități precum Zoe Saldana și Dave Bautista. Povestea îl urmărește pe Peter Quill (Chris Pratt) care a furat un obiect cu puteri misterioase. Ulterior, acesta ajunge să facă echipă cu ratonul Rocket, Groot, Damora și Drax Distrugătorul, pentru a proteja galaxia de planurile diabolice ale lui Ronan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *