logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Tumblr a introdus un serviciu de live video

Tumblr, una dintre cele mai de succes platforme de blogging, a introdus marți, 21 iunie 2016, un serviciu de video-uri live. 

Tumblr, care este deținută în prezent de compania Yahoo, şi-a anunţat prezența în spaţiul „live video”, intrând astfel în lupta pentru transmisii live pe internet, În prezent, lupta pentru acestea transmisii între Facebook şi Twitter, deşi există mai mulţi jucători pe scenă.

Potrivit Go4It este vorba despre Tumblr, una dintre cele mai de succes platforme de blogging, care se află sub aripa Yahoo. Compania şi-a anunţat intrarea în spaţiul „live video” fără prea multe surle şi trâmbiţe, însă este posibil să asistăm la crearea celui de-al treilea jucător important în cursa pentru primul loc.

Tumblr este o platformă online bazată pe imagini şi gif-uri, iar adoptarea noului trend care implică clipuri video live ar trebui în teorie să se potrivească perfect cu publicul tânăr care frecventează diversele pagini ale platformei.

Majoritatea conţinutului publicat pe acestea este în format foto sau animat, însă există destule blog-uri care publică clipuri video pe această platformă. Avantajul Tumblr este posibilitatea de a da mai departe un material printr-o simplă apăsare de buton, funcţia „reblog” adăugând orice articol de la un alt utilizator pe pagina personală.

Platforma „Live Video on Tumblr” a debutat marți, 21 iunie şi poate fi accesată la adresa livevideo.tumblr.com. Există deja câteva transmisii live programate pentru debutul platformei (spune descrierea).

Rămâne de văzut dacă funcţia live video va fi însă deschisă tuturor utilizatorilor de Tumblr, sau dacă acesta va fi doar un nou mod de a consuma conţinut produs de companie.

Ce este Tumblr?

Tumblr este o platformă de micrioblogging și socializare deținută de Yahoo ce permite utilizatorilor săi să posteze conținut multimedia pe diferite bloguri publice sau private, dar și să urmărească postările altor utilizatori.

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute platforme dedicate blogurilor din lume, până anul trecut Tumblr găzduind peste 216 milioane de bloguri.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *