logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Twitter renunță la limita de caractere, în anumite condiții

twitter_40157910

Compania de microblogging Twitter a anunțat luni, 19 septembrie, printr-un tweet, că limita de 140 de caractere impusă postărilor de pe platformă va fi modificată în anumite circumstanțe.

Limita de 140 de caractere va fi înlăturată doar în cazul tweet-urilor care conțin imagini, GIF-uri sau video, dar și sondaje.  

Compania a transmis un mesaj, în mai, privind extinderea numărului de caractere permise într-un tweet precizând că schimbările vor avea loc lunile următoare. „Acest lucru va face ca discuțiile pe Twitter să fie mai facile și mai directe”, a explicat atunci într-o declarație un manager de produs de la Twitter.

Despre această schimbare de strategie s-a zvonit multă vreme — inclusiv despre faptul că limita de caractere va fi extinsă până la 10.000 — însă directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a temperat în martie aceste speculații. „Conceptul conciziei, vitezei și conversațiilor live — faptul de a putea să te gândești la ceva și să îl exprimi instantaneu în cuvinte — asta este cel mai important”, a explicat acesta. „Atât timp cât lucrurile rămân rapide, ușoare, simple și expresive o să facem tot ce putem ca experiența Twitter să fie una și mai bună”, a completat Dorsey.

Deși anunțul inițial viza de la această excepție și răspunsurile pentru utilizatori la care se folosește simbolul „@” în fața numelui, compania a declarat pentru CNN că acest lucru va fi disponibil în curând.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *