logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Următorul sezon din „Game of Thrones” va fi lansat mai târziu

Sezonul cu numărul 7 al „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor), cel mai vizionat serial de televiziune din prezent, va fi lansat abia în vara anului 2017 și va avea doar 7 episoade în loc de 10, cum au avut toate sezoanele de până acum.

HBO a anunțat și că noul sezon va fi filmat în locații din Irlanda de Nord, Spania și Islanda. Au trecut doi ani de la ultimele filmări realizate de echipa „Game of Thrones” în Islanda, în locații folosite pentru scenele de la nord de Zid, pe când Jon Snow se afla în tabăra sălbaticilor conduși, pe atunci, de Mance Rayder, regele de dincolo de Zid.

Acum, când iarna a sosit în sfârșit în «Game of Thrones», producătorii executivi David Benioff și D.B. Weiss au ajuns la concluzia că ar fi mai bine pentru atmosfera serialului dacă ar începe filmările puțin mai târziu decât de obicei, când vremea se va schimba. În locul lansării tradiționale a noului sezon în cursul primăverii viitoare, o vom muta în cursul verii pentru a avea timp să terminăm filmările”, a susținut Casey Bloys, președintele pentru programare al HBO.

Începem puțin mai târziu filmările pentru că la finalul sezonului 6 am anunțat că «a venit iarna» și evident că vremea frumoasă, de vară, nu ne mai ajută deloc”, au explicat și cei doi producători executivi.

De obicei filmările pentru sezonul următor începeau în cursul lunii iulie.

Regizorii Alan Taylor, Jeremy Podeswa, Mark Mylod și Matt Shakman au fost contactați pentru a filma noul sezon.

Sezonul 6 din „Game of Thrones” a doborât recordurile de audiență ale HBO înregistrând o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Acest sezon a primit și nu mai puțin de 23 de nominalizări la premiile Emmy.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite. De asemenea, acesta a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *