logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Video] Imnul oficial al Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015

Orașul Cluj-Napoca este in anul 2015 „Capitala Europeană a Tineretului”, un titlu care va aduce in inima Transilvaniei numeroase concerte și evenimente internaționale. Conform site-ului CazareClujNapoca.ro, in acest an se pregatesc peste 1500 de evenimente in Cluj. După cum era normal pentru acest statut, Clujul a primit un imn care a fost prezentat sub forma unui videoclip proiectat pe scena Casei de Cultura a Studentilor din oraș.

Intitulat “We are the city”, versurile imnlui cat și imaginile videoclipului prezintă orașul și unele festivaluri internationale și evenimente consacrate din Cluj.

“Am lansat imnul Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015, intitulat «We are the city», compus la inițiativa DJ-ului Cristian-Daniel Rusu. Versurile sunt in limba engleză, iar interpreta principală este artista Aminda. De asemenea, in materialul video apar și primii artiști anunțați pentru cel mai mare eveniment din cadrul Capitalei Europene a Tineretului, Untold Festival”, a declarat Vlad Pop, președintele Federatiei SHARE, care se ocupă de proiectul Capitala Europeana a Tineretului.

Unul din proiectele care promovează orașul Cluj Napoca in 2015 este „Let’s Share Cluj”, cei din echipa de proiect au acordat un interviu pentru bunadimineata.ro , vezi interviul „Let’s Share Cluj!” – cum să distribuim Clujul în lume?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *