Search
Generic filters
Exact matches only

1.200 de elevi susțin un spectacol la Târgul de Crăciun

Clujenii sunt invitați astăzi, 10 decembrie, de la ora 19.00, în Piața Unirii, pentru a asista la spectacolul „The Voice of Children”, susținut de 1.200 de elevi din 26 de școli clujene și din opt țări din toate colțurile lumii. Concertul va avea loc în cadrul Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca și este organizat de Transylvania College.

Astfel, peste 1.000 de elevi de la 26 de școli clujene, alături de alți 200 de elevi din opt țări, din toate colțurile lumii – India, SUA, Columbia, China, Finlanda, Macedonia, Spania, Marea Britanie – vor fi prezenți pe scena Târgului de Crăciun. Împreună, vor cânta în sincron live, pe cinci voci, cover-ul special „That’s Christmas to me”, sub motto-ul „Make a better world with our children, for our children” (Să facem o lume mai bună împreună cu copiii noștri, pentru copiii noștri).

Cor internaţional

Conceptul corului internațional este gândit de Claudia Anamaria Eli, profesor în cadrul școlii Transylvania College. Ea a ales cântecul „That’s Christmas to me”, al celebrei trupe a cappella Pentatonix, pentru a transmite într-un mod inedit mesajul că orice băiat și orice fată din această lume are o voce, care, dacă se face auzită, poate dărui tuturor speranță, inspirație și pace.

Copii de toate etniile, religiile și culturile vor fi alături de copiii români în direct, iar publicul clujean îi va putea vedea prin intermediul celor două monitoare care vor flanca scena din cadrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii.

Alături de ei vor fi prezenți artiști precum Alexandra Ungureanu, Laura Bobb, „Remakers”, Lucrețiu Nedelea și Octavian Băieș, „Hazard”, Dudu Isabel, „Seven”, Călin Cozma, bariton, colaborator la Opera din Berlin și la Opera Națională Romană Cluj-Napoca.

„The Voice of Children” este cel de-al doilea proiect al profesoarei Anamaria Eli de a implica cât mai mulți copii în proiecte educative creative. Prima inițiativă în acest sens a fost proiectul „Cups Song”, cu Alexandra Ungureanu.

Transylvania College din Cluj-Napoca este una dintre cele mai bune școli internaționale din România, ce se bucură de beneficiile educației bazate pe valori, și unde elevii sunt încurajați să-și valorifice la maximum potențialul, să respecte diversitatea, să fie creativi și responsabili.

În anul 2015, Transylvania College a fost nominalizată în cadrul competiției TES Awards, la categoria „British International School of the Year”, fiind singura școală din Europa inclusă în această competiție. Cu o tradiție de circa 100 de ani, TES este cea mai mare comunitate internațională a profesorilor din toată lumea, cu peste 3,6 milioane de membri din 279 de ţări.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *