Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

3.500 de pachete cu alimente, redistribuite de Primăria Cluj-Napoca

 

3.500 de pachete cu alimente vor fi redistribuite de Primăria Municipiului Cluj-Napoca începând de marți, 21 iunie 2016, clujenilor care s-au înscris în proiectul de ajutor alimentar al administrației locale, însă nu au reușit să își ridice alimentele.

Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene şi oferă șansa şi altor categorii de persoane, în afara celor prevăzute în programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare.

Distribuția se face în următoarele puncte de distribuție:

Clubul pensionarilor Manastur, str. Arinilor nr. 11;

Clubul pensionarilor Marasti, str. Aurel Vlaicu nr. 3A;

Clubul pensionarilor Horea, str. Horea nr. 108;

Clubul pensionarilor Grigorescu, str. Eremia Grigorescu nr. 132;

Clubul pensionarilor Zorilor, str. Louis Pasteur nr. 77;

Clubul pensionarilor Someseni, str. Traian Vuia nr. 41;

Primaria de cartier Gheorgheni, str. Baisoara nr. 4A;

Primaria de cartier Iris, Piata Liebcknecht nr.7-8 .

Programul de distribuție este următorul:

Luni, Marți, Miercuri, între orele 08,30 -15,30,

Joi, între orele 08,30 – 16,30;

Vineri, între orele 08,30 – 14,00.

Etapa anterioară de distribuire a alimentelor oferite de Primăria Cluj-Napoca a avut loc în luna aprilie. Din totalul de 20.000 de pachete cu alimente, atunci au fost ridicate 16.451, restul de 3.549 de pachete urmând să fie redistribuite până la epuizarea stocului.

Alimente pentru 22.000 de clujeni

În anul 2016 de programul „Alimente” beneficiază 22.000 de clujeni, potrivit Hotărârii de Consiliu Local HCL nr. 128/2016.

Prin HCL nr. 128/2016 s-a alocat suma de 1.300.000 lei în vederea achiziționării și distribuirii de alimente, de două ori pe an, cu ocazia sărbătorilor de Paste și Crăciun, către aproximativ 22.000 de clujeni (persoane cu handicap grav si accentuat, persoane vârstnice, șomeri, beneficiari de ajutor social și din alte categorii sociale aflate în evidentele Direcției de Asistenta Sociala și Medicală)”, transmite administrația locală.

Primăria Cluj-Napoca organizează, pentru al patrulea an consecutiv, programul „Alimente”, ce constă în distribuția de pachete de alimente de bază pentru persoanele din categoriile defavorizate din municipiu.

Un pachet conține 7 produse alimentare: 2 litri ulei, 2 kg orez, 2 kg zahar, 1 kg faina de grâu, 1 kg faina de mălai si 2 pungi cu paste făinoase (a 500 gr. fiecare: paste penne si tagliatele). Costul unui pachet este de 28,825 lei fără TVA.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *