Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Armin van Buuren revine pe scena Untold Festival

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți DJ din lume, Armin van Buuren, revine pe scena Untold Festival. Acesta este cel de-al patrulea DJ olandez, din lista reprezentanților genului EDM (Electronic Dance Music), ce vor fi prezenți în această vară la Cluj-Napoca.

Alături de Armin van Buuren, lista „regilor” Untold Festival 2016 este completată de Tiesto, Hardwell și Afrojack.

Prin confirmarea prezenței la ediția din acest an a festivalului clujean,  Armin van Buuren își ține promisiunea făcută la prima ediție a Untold, în fața a 70.000 de oameni, aceea de a se întoarce pe scena ediției a doua a evenimentului muzical.

Peste 40.000 au votat revenirea lui Armin van Buuren

Potrivit organizatorilor, peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit pe Armin van Buuren din nou pe scena festivalului.

A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista DJ Magazine. Armin van Buuren promite că va aduce pe scena Untold un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album Embrace, ce va debuta în luna mai la Amsterdam”, transmit organizatorii festivalului.

Potrivit managerului general al Untold, Bogdan Buta, nu este surprins de participarea lui Armin van Buuren și la cea de-a doua ediție a festivalului. Ba mai mult, acesta a afirmat că DJ-ul olandez a stabilit de la început o relație specială cu fanii, de aceea este atât de dorit și la ediția din acest an.

Ne bucurăm că Armin van Buuren a apreciat atât de mult festivalul Untold încă de la prima ediție. A stabilit de la început o relație specială cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu toții cât de impresionat a fost de publicul din România. Drept dovadă, iată că revine pe scena noastră și la ediția din acest an”, a transmis Bogdan Buta, General Manager Untold.

Încă 5.000 de abonamente disponibile

Primele 30.000 de abonamente pentru cea de-a doua ediție a Festivalului Untold au fost deja cumpărate de fani, la aproape 4 luni de la punerea lor în vânzare.

Marți, 9 februarie 2016, începând cu ora 12.00 au fost puse în vânzare alte 5.000 de abonamente la prețul de 340 lei + taxe. Festivalierii pot achiziționa și abonamente VIP, la prețul de 600 de lei +taxe. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

Best Major Festival și Brandul Anului în România

Untold a fost desemnat anul acesta Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Festivalul Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *