Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Au fost anunțați primii artiști la Electric Castle 2016

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat, zilele trecute, primii artiști care și-au confirmat prezența la ediția de anul viitor a evenimentului dedicat muzicii electronice. 

Participanții la cea de-a patra ediție a Festivalului Electric Castle, care va avea loc în perioada 14 – 17 iulie 2016, la Castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj, vor avea parte de show-uri exclusiviste, din toate zonele muzicale.

Primii 15 artiști de la Electric Castle 2016

Până acum, cincisprezece artiști au confirmat prezența la ediția din 2016 a Festivalului Electric Castle. Printre aceștia se află câteva nume străine cunoscute la nivel internațional, dar și artiști români apreciați.

Anunțăm primul val de artişti confirmaţi pentru ediţia a IV-a a festivalului Electric Castle, dar primele «capete de afiş» se lasă aşteptate pentru luna decembrie. Printre artiştii din străinătate se numără Rusko, un nume foarte dorit de publicul din România, o legendă a stilului dub step. Joshua Steel aka Flux Pavilion este un alt nume confirmat, după care urmează Enter Shikari, care are patru albume lansate în cei 10 ani de carieră. Vor mai veni la Electric Castle Matisyahu, o apariţie exotică cu un amestec de muzică reggae şi rap, dar şi Babylon Circus, DJ Marky, Aba Shanti-I şi Congo Natty (Rebel MC), Toddla T, Louisahhh! şi Legowelt”, se arată într-un comunicat remis presei.

Primii artişti români confirmaţi vin atât din zona rock, cât şi de pe scena electronică sau din hip hop – Alternosfera, Urma, Macanache şi DJ Shiver.

8.000 de bilete, vândute în regim „ early-bird”

De asemenea, organizatorii Electric Castle au precizat și faptul că deja au fost vândute primele 8.000 de bilete pentru ediția viitoare a festivalului.

Astfel, joi, 12 noiembrie 2015, s-au vândut în regim „early-bird” (care include intrare în toate cele 4 zile de festival) un număr de 3.000 de abonamente, la prețul de 219 lei, după ce miercuri, 11 noiembrie 2015, s-a vândut un prim lot de 5.000 de abonamente, disponibile exclusiv fanilor care s-au înregistrat în prealabil pe site-ul Electric Castle.

Noi opțiuni de cazare la Electric Castle 2016

De asemenea, tot joi, 12 noiembrie 2015, au fost puse în vânzare și abonamentele pentru camping. Începând de anul viitor, pentru prima dată, acestea vor include patru tipuri de pachete de cazare, în funcție de facilitățile oferite: de la spațiu pentru cort, la corturi pre-asamblate sau chiar camere de hotel cu toate utilitățile incluse.

Pachetul Standard va include toate facilitățile necesare unei experiențe plăcute, respectiv: spațiu de campare, dușuri, toalete eco, servicii de pază, într-un spațiu delimitat şi iluminat ce oferă un acces facil în perimetrul festivalului.

Pachet Premium de cazare include accesul la o zonă cu facilități îmbunătățite: toalete şi dușuri VIP, dulapuri securizate, dar şi puncte gratuite de reîncărcare a telefoanelor. În plus, în zona de camping Premium, va fi amenajat şi un supermarket.

– Pachetul Super Premium Camping include deam tent-uri (corturi de mari dimensiuni pentru 4 persoane) dotate cu saci de dormit, covoare, lumină şi noptieră, toate acestea pe lângă accesul la toate facilitățile Premium.

– Pachetul Ultra Premium Camping include cazarea în camere Flexotel (camere de hotel mobile ce includ două paturi de o singură persoană) dotate cu lumină, electricitate, prosoape şi lenjerie de pat, posibilitatea de a încuia camerele, dar şi acces la facilitățile Premium şi în Camping Lounge.

Electric Castle este primul festival din România cu muzică electronică care are loc pe domeniul unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, a fost ales în fiecare an ca fiind cel mai bun festival european de talie medie. Ediția din 2015 a festivalului a reunit pe domeniul Castelul Banffy din Bonțida, în cele patru zile de festival, peste 97.000 de participanți.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *