logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Burse pentru absolvenții de management la EMBA-ul britanic din Cluj-Napoca

Absolvenții clujeni ai unei facultăți de management, care doresc să își continue studiile în domeniu, se pot înscrie, începând din această săptămână, pentru una dintre bursele oferite de sucursala din Cluj-Napoca a EMBA University of Hull din Marea Britanie.

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în februarie 2015. Cursurile de aici sunt susţinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internaţională.

4 burse în valoare de 60.000 euro

EMBA University of Hull din Marea Britanie oferă clujenilor interesați să urmeze cursurile sale un număr de patru burse, în valoare totală de 60.000 euro. Acesta sunt finanțate prin intermediul unui parteneriat dintre universitatea britanică și câteva companii private din România.

Fiecare bursă, în valoare de 15.000 de euro, acoperă taxele pentru doi ani de studiu, durata școlii de business din cadrul EMBA University of Hull Cluj-Napoca.

Înscrierea pentru aceste burse se realizează online până la sfârșitul lunii septembrie, iar cerințele sunt următoarele: 3 ani de experiență în management, după terminarea facultății; diplomă de licență, obținută cu rezultate foarte bune și cunoașterea limbii engleze la nivel avansat.

Pe lângă campania de înscriere pentru bursele EMBA în această perioadă este în plină desfășurare și etapa de înscriere şi de admitere la școala de business, toate detaliile fiind disponibile pe site-ul EMBA Cluj-Napoca.

EMBA, dublu acreditat internaţional

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în luna februarie a acestui an. Admiterea, curricula, predarea cursurilor şi examinările sunt concepute după modelul britanic, similar școlilor de business deschise de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman.

Din prima generație de cursanți ai EMBA University of Hull, din Cluj-Napoca, fac parte aproape 30 de persoane din top managementul şi middle managementul unor companii din domenii precum: financiar-bancar, energie, comerț, inginerie, tehnologie, IT, resurse umane, dar și alte domenii conexe.

EMBA University of Hull este acreditat internațional atât de AMBA (The Association of MBAs), cât şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Universitatea britanică are aproape 90 de ani de tradiție. Portofoliul său cuprinde 50 de specializări, printre care management, medicină, ştiinţe sociale şi umaniste, arte, dar și altele. Anual, peste 20.000 de studenți urmează cursurile University of Hull.

În Cluj-Napoca, EMBA-ului 100% britanic este gestionat de către Universitatea Babeş-Bolyai Executive Education (UBB EE), o asociație non-profit creată în acest scop.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *