Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce poți face în Cluj-Napoca în luna iunie

Anotimpul cald este oficial instalat la Cluj-Napoca, iar festivalurile în aer liber își fac deja simțită prezența. În luna iunie, în oraș, vor avea loc numeroase evenimente interesante la care merită să participi. Astfel, indiferent de pasiunile tale, luna aceasta poți participa la manifestările tale preferate.

Luna iunie a debutat cu un festival dedicat întregii familii. Este vorba despre LollyBoom, eveniment ce are loc între 1 și 5 iunie, în Parcul Central din oraș. Aici sunt organizate numeroase concursuri, ateliere și activități dedicate celor mici, precum dans, teatru de păpuși, spectacole de magie, face panting, proiecții de film, escaladă, tras cu arcul și multe altele.

Clujenii pasionați de tatuaje pot participa, între 3 si 5 iunie, la Sala Polivalentă, la cea de-a doua ediție a International Tattoo Expo. Aici, artiști tatuatori din România și din afara țării vor realiza tatuaje live și vor putea participa la mai multe concursuri. Atmosfera va fi întreținută de un show vizual, concerte live și DJ.

Manifestările din oraș de continuă cu „Noaptea Privighetorilor”, un eveniment inedit organizat de Societatea Ornitologică Româna în 4 iunie. În această zi, iubitorii de păsări din oraș pot participa la un tur ornitologic ghidat, vor putea admira o expoziție fotografica de păsări sălbatice din Romania și vor asculta cu un concert live de muzică clasică în Grădina Botanică.

De pe lista manifestărilor din luna iunie apare și un eveniment aflat la prima ediție. Este vorba despre workshop-ul „Despre Performanță la Absolut”, dedicat îmbunătățirii performanței personale și profesionale, în cadrul căruia vor avea loc patru ateliere. Acesta va fi organizat în 9 iunie, între orele 09:00 – 17:00, la The Office Conference Center.

The Colur Run, unul dintre cele mai îndrăgite crosuri din oraș va avea loc pe data de 11 iunie, cu startul din Piața Unirii. The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia participanții sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs. După terminarea cursei, evenimentul continuă cu petrecere a culorilor și multă muzică.

Festivalurile de muzică din luna iunie vor debuta cu Transylvania Music Events, ajuns la cea de-a 8-a ediție. Sub sloganul „We love Retro”, cel mai mare „Retro Party Live” al anului va avea loc între 16-18 iunie, la Sala Polivalentă. Ediția din acest an îi aduce la Cluj-Napoca pe Bonnie Tyler, Smokie, Dr. Alban şi No Mercy. Alături de aceștia pe scenă vor urca și E-Type, Mr. President şi trupa clujeană Semnal M.

Cluj Never Sleeps vă așteaptă între 18 și 19 iunie la noaptea albă a culturii. Clujenii și turiștii aflați în oraș vor avea parte de evenimente culturale printre care se numără concerte, teatru stradal, scene dedicate tinerilor artiști, dar și numeroase evenimente propuse de comunitate

Evenimentele lunii iunie se încheie cu unui festival muzica în aer liber foarte așteptat de clujeni. Astfel, între 27 iunie-3 iulie 2016, în parcurile din oraș va avea loc festivalul Jazz in the Park. Prin intermediul festivalului organizatorii îi invită pe clujeni, timp de șapte zile, să își redescopere orașul și să se bucure de activități culturale și de muzică bună. Printre invitații ediției din acest an se numără Hindi Zahra, o apreciată cântăreață de jazz, Ours Samplus, Aida și noi, Mihai Dobre sau Șuie Paparude, dar și mulți altii.

Acestor evenimente importante li se alătură și spectacolele companiilor de teatru și de operă din oraș, concertele Filarmonicii Transilvania și expozițiile muzeelor clujene.

Cover -
Picture of Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *