logo
Generic filters
Exact matches only

Curse de tip Shuttle bus către Aeroportul din Cluj

shuttle-bus

Aeroportul internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a anunțat lansarea unui serviciu de Shuttle bus (transfer către aeroport) din 7 octombrie. Serviciul va fi operat de agenția de turism Alis Holidays, care a câștigat licitația organizată de instituția clujeană.

Serviciul se numeşte Transfero şi va fi inaugurat în 7 octombrie. Din câte înţelegem, este vorba de curse de tip shuttle bus, cum există la toate marile aeroporturi din lume. Autobuzele vor circula, cel mai probabil, în regim de curse speciale.

„Acest serviciu de transferuri rutiere regulate este pus la dispoziție de către aeroport în parteneriat cu agenția de turism Alis Holidays prin intermediul platformei „Transfero”. Prin sistemul „Transfero” se pot face rezervări la cursele regulate efectuate conform unui grafic de circulație prestabilit, care permite conectarea cu destinațiile oferite de către Aeroportul Internațional Cluj”, se arată într-o informare primită de la aeroport.

În martie, Aeroportul a organizat procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, în vederea închirierii unui spaţiu comercial destinat desfășurării activității de transport persoane cu autovehicule, microbuze şi autocare pe diverse rute, de la/la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. „Right to the airport door “, Terminal Pasageri Sosiri.

Alis Holidays este o agenţie de turism controlată de Liviu Jişa, patronul firmei de transport Tours Claus.

Momentan, pasagerii care nu folosesc taxi sau maşina personală, pot ajunge în centru de la aeroport cu autobuzul numărul 8 sau cu troleibuzul 5.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *