Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
shuttle-bus
shuttle-bus

Curse de tip Shuttle bus către Aeroportul din Cluj

 

Aeroportul internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a anunțat lansarea unui serviciu de Shuttle bus (transfer către aeroport) din 7 octombrie. Serviciul va fi operat de agenția de turism Alis Holidays, care a câștigat licitația organizată de instituția clujeană.

Serviciul se numeşte Transfero şi va fi inaugurat în 7 octombrie. Din câte înţelegem, este vorba de curse de tip shuttle bus, cum există la toate marile aeroporturi din lume. Autobuzele vor circula, cel mai probabil, în regim de curse speciale.

„Acest serviciu de transferuri rutiere regulate este pus la dispoziție de către aeroport în parteneriat cu agenția de turism Alis Holidays prin intermediul platformei „Transfero”. Prin sistemul „Transfero” se pot face rezervări la cursele regulate efectuate conform unui grafic de circulație prestabilit, care permite conectarea cu destinațiile oferite de către Aeroportul Internațional Cluj”, se arată într-o informare primită de la aeroport.

În martie, Aeroportul a organizat procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, în vederea închirierii unui spaţiu comercial destinat desfășurării activității de transport persoane cu autovehicule, microbuze şi autocare pe diverse rute, de la/la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. „Right to the airport door „, Terminal Pasageri Sosiri.

Alis Holidays este o agenţie de turism controlată de Liviu Jişa, patronul firmei de transport Tours Claus.

Momentan, pasagerii care nu folosesc taxi sau maşina personală, pot ajunge în centru de la aeroport cu autobuzul numărul 8 sau cu troleibuzul 5.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *