Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Două branduri de lux își deschid showroom-uri în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca se „îmbogățește” cu două branduri relativ noi pe piața locală, începând din 26 mai 2016. Este vorba despre Canar.ro, cu experiență în comerțul online cu cosmetice și parfumuri și Bautura-Online.ro, distribuitor de băuturi alcoolice de la branduri de lux.

International Brand Stores Retail, partener exclusiv al companiei internaţionale de luxury consumer goods IBS (International Brand Stores Netherlands), este unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de cosmetice şi băuturi alcoolice din Europa.

Profitând de zeci de ani de experienţă în domeniu, IBS are puterea de a oferi prin magazinele Canar și Bautura-Online.ro, preţuri accesibile și cele mai mici de pe piața din România pentru cele mai renumite branduri de beauty și băuturi alcoolice rafinate.

Showroom-ul este deschis pe Calea Turzii 162-168 într-un spațiu primitor și nou. Aici clienții noștri au ocazia să facă cunoștință cu cele mai noi branduri din oraș: Canar.ro (cosmetice și parfumuri de lux) și Bautura-online.ro, în varianta offline, nu doar online.

Cele 2 businesss-uri se regăsesc în același showroom, dar diferă prin specificul produselor comercializate, prin design și concept.

Despre piața online de produse de „Beauty”

Cel mai afectat segment de e-commerce din punct de vedere al încrederii cumpărătorilor este acela legat de comercializarea produselor de îngrijire personală și cosmetice. Una dintre teme­ri­le cel mai des întalnite în rândul cumpărătorilor este cea legată de originalitatea produselor. Acest lucru se datorează faptului că piaţa din România este suprasaturată de parfumuri şi produse cosmetice contrafăcute vândute prin magazine, dar mai ales online. Clienţii întâmpină probleme deoarece nu ştiu cum să diferenţieze un produs original de unul replică.

Canar.ro vine își propune să consilieze și să ajute permanent clienții în luarea unei decizii cât mai bune și sigure.

Anthony Scheffers, managerul International Brand Stores Netherlands, va fi prezent la inaugurarea oficială a showroom-ului din Cluj si declară următoarele: „Din păcate asistăm la o invazie de produse contrafăcute pe piața din România, iar cele mai importante magazine online de „Make-up and Beauty” se luptă cu o concurență neloială, dar mai ales investesc foarte mult în educarea clienților. Piața cosmeticelor și parfumurilor de lux reprezintă 13% din totalul industriei de profil în România și este în continuă creștere. Consumatorul român se schimbă încet, dar constant și devine tot mai interesat și mai constient. Un aspect important pe care l-am descoperit in România este acela ca pentru majoritatea consumatorilor primeaza calitatea. IBS a fost întotdeuna un importator și un distribuitor de produse cosmetice de top, vindem in principal nume de marcă, cum ar fi Chanel, Dior, YSL, Lancome, Guerlain, Shiseido etc. Legat de piața de produse cosmetice, în Romania există un potențial de creștere imens, iar rolul nostru va fi să educăm consumatorul român pentru a înțelege beneficiile unor produse cosmetice de calitate”.

Scopul este de a aduce profesionalismul, comerţul de calitate în România, printr-o cultură organizaţională centrată pe client, produse de calitate, 100% originale şi servicii de primă clasă.

International Brand Stores este companie lider importatoare de băuturi, parfumuri, cosmetice. Astăzi holdingul IBS are ocazia să activeze și să colaboreze atât la nivel european cât și la nivel global, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de produse cosmetice și alcool.

Retailerul lucrează cu cele mai cunoscute depozite din Europa în care se depozitează și apoi se transportă bunurile în diverse țări. IBS garantează originalitatea produselor, profesionalismul, siguranța și servicii de calitate superioară.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *