Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
ikea
ikea

Două branduri de retail anunță magazine în Cluj-Napoca

 

Două branduri mari din industria de retail cu amănuntul anunță că vor deschide magazine în perioada următoare. Este vorba de lanțul de supermarketuri Mega Image, care va deschide magazine în mai multe localități din județ, și de Ikea, care a anunțat deschiderea unui magazin în Cluj-Napoca până în anul 2021.

Supermarketurile Mega Image

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins lanț de magazine din România, a început recrutările pentru magazinele din județul Cluj, unde are deja deschise câteva zeci de poziții.

Primele magazine din zonă ar urma să fie inaugurate în primăvară, potrivit surselor ZF, iar orașele de pe listă sunt Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Huedin şi Turda. În acestea sunt de altfel deschise primele poziţii.

Cluj-Napoca este, după București, unul dintre cele mai dezvoltate orașe din țară, atât din punctul de vedere al investițiilor primite, cât și al salariilor medii și deci al puterii de cumpărare. La fel ca în Capitală, Mega Image va aplica în județul Cluj o strategie similară, urmând să deschidă magazine atât în reședința de județ, cât și în împrejurimi. Compania va deschide de la zero primele magazine din județul Cluj fără să preia vreo rețea deja existentă, potrivit datelor Ziarul Financiar. Oficialii Mega Image nu au dorit să ofere informații cu privire la acest subiect.

Ikea deschide 3 magazine noi

Compania de retail mobiliar şi decoraţiuni Ikea și-a anunțat intenția de a construi magazine în Cluj, Timişoara şi Braşov, cele trei orașe fiind alese în urma unei analize.

„Sunt trei oraşe pe care le examinăm, în care căutăm terenuri pentru magazine, şi anume în Timişoara, Braşov şi Cluj. Deocamdată suntem în faza de explorare. Sperăm să finalizăm proiectele până în 2021. Am ales aceste oraşe în funcţie de potenţialul pieţei, uitându-ne  la numărul de locuitori şi la puterea de cumpărare a acestora“, a spus Stefan Vanoverbeke, retail manager al IKEA pentru Europa de Sud-Est.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *