Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Elevii și studenții români învață arta negocierii la Cluj-Napoca

După succesul înregistrat în prima ediție, când zeci de studenți au descoperit tainele negocierii, atât pe plan profesional, cât și personal, Societatea Studenților Europeniști organizează o nouă ediție a Școlii de Negocieri. Programul se desfășoară, în perioada 7 – 11 decembrie, în Cluj-Napoca.

Proiectul Școala de Negocieri este singurul proiect de acest gen din România care se adresează atât studenților, cât şi elevilor, cu vârsta de peste 18 ani, care doresc să învețe tainele acestei arte.

Timp de cinci zile, participanții au ocazia să participe la sesiuni de training şi seminarii care sunt susținute de specialiști în domeniul analizei conflictelor şi al construcțiilor sistematice a păcii din cadrul PATRIR renumiți pentru parteneriatele naționale şi internaționale în vederea soluționării conflictelor prin metode non-violente.

Specialiștii în domeniul negocierii îți vor pune la dispoziție diverse tehnici, elemente cheie şi tactici pentru a obține ce-ți dorești indiferent care îți sunt partenerii de negociere şi pentru a trece din era confruntărilor în cea a negocierilor. Suntem în căutare de oameni dornici să se implice, să fie inițiați în arta negocierii şi să afle secretele care se află în spatele diplomației”, transmite Societatea Studenților Europeniști, organizatoarea programului.

Ediția din acest an a Școlii de Negocieri abordează două teme principale: societatea și economia. În cadrul fiecărei teme vor fi prezentate și discutate situații concrete cu care se confruntă societatea, la nivel internațional. Astfel, tema „Societate” va încerca să dezbată situația refugiaților din Siria și modul în care aceasta este tratată în context internațional, iar în cadrul teme „Economie” va fi prezentată criză economică din Grecia și modul în care negociază Uniunea Europeană această problemă.

Societatea Studenților Europeniști (SSE) este o organizație nonguvernamentală studențească, înființată în anul 1995 care își desfășoară activitățile sub auspiciile Facultății de Studii Europene al Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

SSE funcționează pe bază de voluntariat și scopul ei este acela de a oferi servicii şi de a organiza proiecte care pot să asigure informații pentru toți cei interesați de Uniunea Europeană. SSE popularizează ideea europeană în proiecte economice, culturale, umanitare, manifestări, conferințe, reuniuni, concursuri sau publicații”, conform descrierii ONG-ului studențesc.

Vezi și alte evenimente din această săptămână.

Cover -
Picture of Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *