logo
Search
Generic filters
Exact matches only

A fost reamenajată plaja de pe malul Someșului, din cartierul Grigorescu

Clujenii amatori de plajă pe nisip se vor putea bucura și în acest an de plaja amenajată pe malul Someșului, în cartierul clujean Grigorescu. Aceasta a prins contur, din nou, zilele trecute.

Primăria Cluj-Napoca a continuat și în acest an proiectul plajei artificiale de nisip, demarat prima oară anul trecut, în cadrul programului Cluj Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Astfel, zilele trecute, angajații firmei care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi din oraș a amenajat plaja pe malul Someșului, din cartierul Grigorescu, atât ca loc de relaxare, cât și de promenadă.

Dragi clujeni, vă invităm să petreceți momente plăcute în spațiul de promenadă de pe malul Someșului. Prin grija serviciului de spații verzi (…) s-a reamenajat plaja de pe malul Someșului”, le-a transmis Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, clujenilor printr-o filmare postată pe pagina sa oficială de Facebook.

Amenajarea acestui spațiu a constat în curățarea și pregătirea pentru acoperirea cu nisip a 2.500 de metri pătrați de teren situat în imediata apropiere a râului Someș. De asemenea, în continuarea zonei de nisip, mai există 1600 de metri pătrați de iarbă unde clujenii pot face de asemenea plajă.

Avem 2500 de metri pătrați care ne stau la dispoziție pentru a ne putea petrece câteva momente plăcute în soare și să ne bronzăm dacă nu ajungem la mare vara aceasta (…) Dacă vremea ne va ajuta, vom putea petrece aici câteva după amiezi plăcute sau de ce nu, de weekend și de vacanță, aici pe malul Someșului”, a mai adăugat Emil Boc.

Plajă și spațiu de promenadă pe malul Someșului, la Cluj-Napoca

Primăria a amenajat plajă și spațiu de promenadă pe malul Someșului! #Cluj

Publicată de Emil Boc pe Vineri, 17 iunie 2016

Un spațiu de plajă și de relaxare asemănător este amenajat anual, în ultimii ani și în Paris, pe malul Senei. Acolo, pe lângă nisip, sunt amenajate și șezlonguri și umbrele pentru confortul celor care ies la plajă pe malul Senei.

Promenadă pe malul Someșului

În plus, clujenii care doresc să se plimbe pe malul Someșului o pot face pe spațiul de promenadă amenajat pe malul opus plajei. Pe acest spațiu amenajat de Primărie se pot face inclusiv plimbări cu bicicleta sau cu rolele.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *