Search
Generic filters
Exact matches only

Muzică bună și activități interactive la Electric Castle 2016

Electric Castle Festival a deschis deja porțile castelului Banffy din Bonțida încă de miercuri, 13 iulie 2016, cu Ziua 0, pentru ca festivalierii să se obișnuiască cu noul setup al evenimentului muzical. În acest an. Ediția a patra a festivalului aduce scene mai mari, mai mult spațiu și mai multe activități pentru participanți. Pe scenele festivalului vor urca peste 200 de artiști.

Ziua 0

Anul acesta, Electric Castle a furat startul festivalului cu Ziua 0. În după amiaza zilei de 13 iulie festivalul și-a deschis porțile pentru cei care au ajuns deja la Bonțida și, pentru a le oferi o atmosferă primitoare, au fost organizate câteva concerte, pe cele două scene deschise în avans: Booha Mansion și Boiler Stage. Barurile celor două scene au fost și ele disponibile, iar primii festivalieri au avut acces  și la două spații de relaxare: lângă lac și în zona de leagăne.

Deschiderea oficială a festivalului are loc azi, 14 iulie, iar timp de patru zile festivalierii se vor putea bucura de muzică bună și numeroase spații de activități.

Spațiu mai mare

Potrivit organizatorilor, în acest an festivalul a crescut în suprafață cu vreo 20%, ajungând acum la 12-13 hectare. În noua configurație poate găzdui până la 30 de mii de participanți pe zi, care anul ăsta vin din 27 de țări, de la Marea Britanie și Ungaria la China, India, America de Sud.

Se va mării spațiul de camping, ce în acest an va fi împărțit în două zone: regular ( un câmp unde poate așezat orice cort) și premium (o zonă de cazare unde participanții pot veni cu corturile lor sau pot alege între camere de hotel gândite special pentru evenimente, iurte, corturi, cabane și care are toalete și dușuri, un magazin, o zonă de relaxare și o zonă de cinema). De asemenea, zonele de relaxare vor fi și ele mai multe și mai umbrite, pentru ca festivalierii să se poată ferii de soare.

Activități pentru toate gusturile

În timp ce așteaptă concertele trupelor favorite, participanții vor putea participa la diferite activități, gândite pentru toate gusturile. Astfel, sunt amenajate zone de fashion, de eco-cinema în camping, de tehnologie și gaming, dar și zone de activități handmade și do it yoursel.

Acestora li se adaugă spațiile de luat masa sau de servit băuturi răcoritoare. În total, sunt 28 de puncte de luat masa: de la mâncare indiană, mexicană sau tradițională, la barbeque, burgeri, raw vegan, clătite, fructe, înghețată artizanală și lista poate continua.

Brățara de festival

O altă noutate a ediției din acest an constă în modalitatea de plată. Ediția a patra a festivalului a introdus brățara cu chip electronic prin care se poate plăti tot ceea ce se consumă la eveniment. Acesta poate fi încărcată cu bani, direct de pe contul bancar al participantului sau de cu numerar, la punctele top-up care vor fi instalate la festival. În plus, în cazul în care nu ai consumat toată suma încărcată, banii vor fi restituiți automat după încheierea festivalului. Tot brățara va ține și locul biletului pentru festival, din momentul în care a fost validată.

Pe lista lucrurilor noi de la Electric Castle 2016 intră și aplicația mobilă Electric Castle prin care participanții își pot face propriul program de festival, să afle informații utile și să își găsească cortul sau mașina prin opțiunea Find my tent/ Find my car.

Organizatorii nu au uitat nici de festivalierii cu joburi așa că au convins 170 de companii le dau liber în ziua de luni, 18 iulie, pentru a putea profita și de ultima zi de festival, fără să se gândească la faptul că trebuie să meargă la birou a doua zi.

Cea de-a patra ediție a Electric Castle Festival are loc în perioada 14-17 iulie 2016, pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *