Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Noi artiști anunțați la UNTOLD și concerte gratuite în Piața Unirii

 

Pe ultima sută de metri în organizarea festivalului de muzică UNTOLD, au fost anunțați noi artiști care vor urca pe scenă în cele 4 zile de festival. Nume celebre precum Naughty Boy sau Labirinth vor putea fi ascultați în timpul festivalului. Odată cu acest anunț, organizatorii au menționat că ultimele 10,000 de abonamente sunt acum în vânzare. Mai mult, artiști români celebrii, printre care și Inna sau Smiley vor cânta în concerte gratuite organizate în Piața Unirii.

De asemenea, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz şi Yokoo urcă pe lista numelor importante care în această vară vor face din Untold, cea mai tare experienţă şi cea mai mare petrecere din Europa, promit organizatorii festivalului.

Naughty Boy s-a inspirat pentru numele de scenă dintr-un vechi film indian. Pe numele său real, Shahid Khan, este un recunoscut DJ britanic care la doar 31 de ani are importante colaborări cu artişti precum: Beyonce, Sam Smith, Tinie Tempah, Wiz Khalifa, Emelie Sande şi Leona Lewis. Melodiile „Runnin” şi „La la la la” vor răsuna în vară pe Ursus Untold Arena.

Labrinth este un artist britanic de 27 de ani care vine pentru prima dată în România.

Primul său single, „Pass Out” a primit premiul Brit Awards în 2011 pentru cea mai bună melodie britanică. Pe scenă va răsuna şi celebra melodie „Beneath Your Beautiful” la care a colaborat cu Emelie Sande, dar şi hitul „Earthquake” la care a lucrat cu celebrul rapper Tinie Tempah.

Ummet Ozcan este un renumit DJ turc susţinut şi de primii DJ ai lumii. Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas&Like Mike, Calvin Harris şi David Guetta, sunt doar câţiva dintre artiştii cu care a avut numeroase colaborări. Celebrul hit „Castle in the Snow” va putea fi auzit live în vară la festivalul Untold.

Trupa elveţiană, Kadebostany ajunge în august la Cluj-Napoca. Pregătesc un nou album „Soldiers of Love” care va ieşi pe piaţă anul viitor.

Artiști români, în concert gratuit în Piața Unirii

Singurul festival din Europa care aduce pe aceeaşi scena Top 5 DJ ai lumii, Untold, în parteneriat cu Napoca Music Event, Global Records şi HaHaHa Production, oferă şi în acest an clujenilor scena cu acces gratuit din Piaţa Unirii, unde vor concerta timp de patru zile cei mai îndrăgiţi artişti români ai momentului.

Inna, unul dintre artiştii români cu recunoaştere internaţională, cu peste 12 milioane de fani din întreaga lume pe pagina de Facebook, va cânta în această vară la Untold, pentru prima dată live la un festival din România alături de trupa ei.

Totodată, Smiley & Band, Feli & Band, CTC, Grasu XXL, Antonia, Carla’s Dreams, Radio Killer, Cabron, Silviu Pasca & Band, Nicoleta Nucă, Vanotek & Yank, Raku, Cristu, Danaga şi Rodion sunt artişti români care au confirmat prezenţa la Untold.

Au mai rămas 10,000 de abonamente

Organizatorii au anunţat că mai sunt disponibile doar 10.000 de abonamente pentru festival.

Amintim că primele 10.000 de abonamente la această a doua ediţie a Festivalului Untold, au fost vândute online, în 34 de minute (la data de 23 octombrie 2015), la preţul promoţional de 222 de lei fiecare, potrivit unei declaraţii făcute de Ştefana Giurgiu, PR Manager al Festivalului Untold.

Organizatorii au anunţat că din aceste ultime abonamente, primele 2000 se mai pot cumpăra la preţul de 375 de lei plus taxe, urmând ca după epuizarea lor, preţul să urce la 450 de lei plus taxe.

În plus, aceste 2.000 de abonamente pot fi achiziţionate în două rate, daca sunt achiziţionate în perioada 30 iunie – 4 iulie, plătind avans 100 de lei şi achitând diferenţa de 275 până în data de 25 iulie. Această opţiune este valabilă exclusiv la achizitionarea abonamentelor de pe platforma intown.ro accesibilă şi din pagina festivalului.

Festivalul Untold 2016 va avea loc în perioada 4 – 7 august, iar pe scenă vor urca Top 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, printre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, dar şi Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda.

Iar o altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *