Search
Generic filters
Exact matches only

O nouă ediție a Transilvania Rally în Cluj

Clujenii sunt așteptați să participe la o nouă ediție a Transilvania Rally, ce va avea loc în perioada 21-23 iulie 2016 în județul Cluj. Pasionații de raliuri vor avea ocazia să îi revadă, chiar în centrul orașului, pe concurenții celei de-a V-a etape din Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

Ediția din acest an a evenimentului sportiv revine cu o probă ce se va desfășura în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Este vorba despre Proba Super Specială, cu numărul 4 în Piața Unirii, ce va avea loc vineri 22 iulie de la ora 20.30. Accesul pentru spectatori va fi permis cu o oră și jumătate înainte de începerea probei.

În plus, pe durata desfășurării competiției sportive dedicate mașinilor de curse, în oraș și împrejurimile acestuia circulația va fi restricționată pe anumite porțiuni.

Programul Transilvania Rally 2016

Timp de trei zile clujenii pasionați de curse de mașini pot asista, în calitate de spectatori, la concursurile și evenimentele ce au loc în cadrul ediției din acest an a Transilvania Rally.

Concursul debutează joi, 21 iulie, începând cu ora 20, cu Festivitatea de deschidere din Piața Unirii. Cei prezenți aici, își vor putea cunoaște favoriții, vor putea face selfie-uri cu aceștia și vor putea pleca acasă cu autograful mult dorit. De asemenea pe parcursul întregii zile vor avea loc în Piața Unirii, diverse activități și campanii, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, cu începere de la ora 16.00.

Vineri, în data de 22 iulie, în această primă zi, concurenți vor fi la Shakedown pe Făget între orele 9 și 13.30. Prima zi de concurs va începe cu PS 1 din Făget de la ora 15.48, fiind urmată de PS 2 Mănăstireni aproximativ 2 ore mai târziu la 17.21. La Sălicea se va desfășura PS 3 cu începere de la ora 18.44, spectatorii fiind așteptați pe trasee, cu surprize pe întreaga desfășurare a evenimentului.

Concurenții se vor regrupa în zona tehnică și vor realimenta urmând să se îndrepte către Piața Unirii pentru proba Regină din Piața Unirii.

Sâmbătă, 23 iulie, se va desfășura cea de-a doua zi de concurs ce va începe cu PS 5 Dângău I la ora 10.51, fiind urmată îndeaproape de PS6 Mănăstireni I la 11.19. Concurenții de la Transilvania Rally vor urca pentru a susține PS7 la Beliș, al cărui start va avea loc la 11.52, coborându-se apoi pe PS 8 Râșca 2 de la ora 14.08 și PS9 – POWER STAGE de la 14.36. Ziua se încheie cu deja celebra SS 10 de la Polus Center, unde spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru spectacol garantat.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor de la Transilvania Rally va avea loc în zona Food Court de la Polus Center, unde organizatorii Napoca Rally Academy v-au pregătit câteva surprize pe măsură.

Mai multe detalii despre restricții de circulație, accesul pe probe dar și alte informații utile, se vor găsi atât pe site-ul, cât și pe pagina de Facebook a Transilvania Rally.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *