Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Picnic in the Park revine cu a doua ediție: muzică bună, relaxare și afterparty cu DJ-ii Jazzanova

Clujenii sunt invitați în 14 mai la o mare ieșire la iarbă verde cu muzică bună, zone de relaxare și activități în aer liber. Picnic in the Park va avea loc în Iulius Parc și este organizat în spiritul festivalului Jazz in the Park.

Activitățile în Iulius Parc vor începe sâmbătă, 14 mai, de la ora 12:00 și vor dura până la ora 22:00. Aici vor concerta trupele The Kryptonite Sparks, Tango with Lions și Aaron.

Picnic in the Park e ultimul moment în care comunitatea noastră se adună la un loc, înainte de festivalul Jazz in the Park din iulie. Va fi un eveniment de o zi, într-un spațiu foarte frumos, unde sperăm să-i surprindem pozitiv pe fanii noștri prin atmosferă și muzică. Am pregătit un line-up bun și multe surprize. Noutatea față de anul trecut este petrecerea care va avea loc după ora 22:00. Anul trecut am simțit că publicul mai voia să stea, că abia s-a încălzit, iar anul acesta avem un plan și după ora 22:00”, precizează directorul Jazz in the Park, Alin Vaida.

După ce se lasă noaptea și până la ivirea zorilor, petrecerea continuă la Sala Polivalentă la o petrecere unde vor mixa DJ-ii trupei Jazzanova: Alexander Barck și Jürgen von Knoblauch. Biletele pentru petrecerea de la Sala Polivalentă se pot cumpăra online din 29 iunie. prin rețeaua Biletmaster.ro. În perioada de presale biletele vor costa 25 de lei.

Jazzanova este o trupă cu care ne dorim de mult timp să lucrăm. Va fi un bun mod de a încheia o zi frumoasă și relaxantă”, spune Alin Vaida.

DJ-ii de la Jazzanova propun pentru petrecerea de la Sala Polivalentă DJ Seturi care îmbină muzica funk cu nu jazz, electronică, jazz house și latin jazz. Sunt printre cei mai solicitați DJ-i din Berlin.

AaRON este un duo de pop rock din Franța, compus din Simon Buret and Olivier Coursier. Albumul lor de debut Artificial Animals Riding on Neverland a fost lansat în 2007 și i-a făcut cunoscuți atât în Franța, cât și în alte țări din Europa. Cel mai recent album, We Cut The Night, a fost lansat în toamna anului trecut. AaRON va cânta în premieră în România la Picnic in the Park.

Trupa de indie/alternative Tango for Lions promite un show cu multă energie la Picnic in the Park. Cel de-al doilea album, ”A long walk”, a fost votat în 2013 drept unul dintre cele mai bune albume ale anului. Anul trecut, Tango with Lions a cântat pentru prima dată în România, la Jazz in the Park.

The Kryptonite Sparks este un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock.

Picnic in the Park este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *